Gość Bartek Opublikowano 26 Sierpnia 2002 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2002 Hej motocyklisci :!: pisze z niemiec gdzie zarabiam na sorzeta.Chcialbym kupic Honde VF 1000 f, ale nie wiem jakie ten motocykl ma wady.Czy ktos moglby mi go opisac.Czy jest taki sam jak VF 750(chodzi o awaryjnosc).Z gory dziekuje. 8) Bolo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość spawacz Opublikowano 26 Sierpnia 2002 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2002 Bardzo podobny, wszystkie VF z lat 80-tych to podobne konstrukcje i niewiele się od siebie różnią poza pojemnością, VF 1000 nie odbiega od pozostałych. Dużo się mówi na temat awaryjności tych silników, a dużo moich kolesi i ja sam też jeździło VF-ami i nikt specjalnie nie narzekał. Wszystko zależy jak trafisz i jak ten motocykl był eksploatowany. Najpewniejsze będą na pewno wersje Magna ze względu na swoje kształty choppera i co za tym idzie grono użytkowników, którzy raczej preferują spokojniejszy styl jazdy. Jeśli sie zdecydujesz na VF 1000F to lepiej zwróć uwagę na przebieg i stan techniczny, nie ma reguły, ale w tej wersji motocykla prawdopodobna jest większa awaryjność, oczywiście ze względu na sposób użytkowania. Ale się rozpisałem... Życzę powodzenia i trafienia na zadbany motocykl. Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bartek Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Wielkie dzieki Spawacz.Naprawde mi pomogles.Swoja droga tez mialem CB 650 C. :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi