na koło Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Mam problem bo zamowiłem tłok do crma taką podróbke pistona do nsr miało byc jak do crma i przysłali mi i tłok sie nie miesci w tuleję.Góra tłoka jest taki sam wymiar ale na dole tłok jest szerszy od mojego o 1mm czy do nsr jest inny czy to wada fabryczna czy co??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TIJO Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Mam problem bo zamowiłem tłok do crma taką podróbke pistona do nsr miało byc jak do crma i przysłali mi i tłok sie nie miesci w tuleję.Góra tłoka jest taki sam wymiar ale na dole tłok jest szerszy od mojego o 1mm czy do nsr jest inny czy to wada fabryczna czy co???A szlif cylindra zrobiłes ?? Dobry wymiar zamówiles?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
na koło Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Crm ma nikasil.A tamten tłok u góry inny wymiar u dołu inny to co poj**ało chyba ten tłok a wymiary im dałem :D.Wysłałem im swoj stary tłok z tamtym i jak nie mają takiego to zwrócą kase.Ale juz połowa sezonu a mnie kurwica strzela bo stoi moto rozjebane :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi