angelzx9r Opublikowano 28 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2006 .... gdy moto w garażu - co robić..? czekając na wiosnę..?GOKARDY!! kto ma jakieś namiary...??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TUREK Opublikowano 28 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2006 .... gdy moto w garażu - co robić..? czekając na wiosnę..?GOKARDY!! kto ma jakieś namiary...??? imola w Piaseczno City Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bondowski Opublikowano 28 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2006 Witaj.W Blue City na parkingu podziemnym.Byłem w Imoli ale trochę kiepsko jest z wentylacją.Nie wiem jak w BC ale wiem że można jeździć cały rok i trochę bliżej centrum niż IMOLA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salata123 Opublikowano 28 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2006 fort wola > w parkingu podziemnym Imola najfajniejsza w forcie wola mały tor, wolniejsze gokarty no i tor z dupy :) a w bluecity nie byłem ale słyszałęm że tam jest tor bardziej techniczny niż na imoli Imola wymiata, taka prawda ;) (tylko pamietaj że to FORT WOLA a nie WOLA PARK... bo już nie jeden sie pomylił i nie ty gdzie trzeba pojechał :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek6r Opublikowano 4 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2006 ile ksoztuje taka imprezka?? albo same pojezdzenie wlasnym sprzetem?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechu Opublikowano 5 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2006 BC napewno lepsze od Imoli, mimo ze w BC jest mniejszy tor. Imola sie reklamuje ze niby "super sliski tor", a wcale tak nie jest. Pozatym tor jest nierowny, a gokart nie lubi nierownosci :?- no i imola jest sporo drozsza :D. Acha i trzeba zaznaczyc ze w imoli taki przybity koles pracuje ze mala bania (nie wiem czy jeszcze on tam jest, ale w wakacje jeszcze byl :mrgreen: ) Fakt ze imola ma elektroniczna tablice ktora caly czas pokazuje Twoje czasy i czasy innych (ale tablica usytuowana na zakrecie i wogole sie z niej nie korzysta) - raz spojrzalem i malo z zakretu nie wylecialem ;)Co do cen to pamietam ze BC jest tansze (chyba cos ok 1zl/min) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek6r Opublikowano 5 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2006 fajna sprawa. planauje zakupic pocketbike, no i oprocz parku, mozna by posmigac na cywilizowanym ku temu obiekcie :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi