Skocz do zawartości

ZX6R czy CBR600? Oto jest pytanie!

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich!!! chyba troche ktoś się tu rozpedził z tą Hondą... to wcale nie jest taka rewelka... a w sumie moto jak każde inne... jezdziłem modelem F3.. (kolegi) i tylko przyjemniej sie trzymał drogi w zakrętach... a jeśli chodzi o wygląd , wytrzymałośc i osiągi to raczej kawa jest górą... mam zx6r z 2000r. i nikt mi nie wmówi że tam rama pęka!!!! bo mi jeszcze nie pękła mimo tego że na jednym silnik daje radę do 210km/h! tylko wystarczy nim miękko lądować i jest ok. ten egzemplarz mam już 2 lata i tylko wymieniłem sprzęgło ( ale to już była zasługa kolegi bo chciał palic gume ale mu nie wyszło..) jak sie dba tak sie ma... serwis co roku i maszynka lata jak mało co... a jeśli coś sie z tą ramą stanie to wam napisze.. a dla wiadomości to mój jest po dzwonie i jezdzi i nic nie pękło... chcecie to krytykujcie zx6 ale każdy kto miał utrzymanego w dobrym stanie to raczej nie bedzie się burzył że cos nie tak... a co do osiągów to kawunia ma taki start że od 9 tys. obr. przednie koło juz jest w powietrzy i nie trzeba go szarpać :biggrin: (jak hondę :bigrazz: ) Jeżeli ktos stoi przed wyborem to niech wybiera jak najlepiej dla siebie i nie od goscia który wmawia że wszystko jest ok!