Kali00 Opublikowano 26 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2006 Ktoś już wcześniej napisał topic w tym stylu ,ale nie chodziło o moje okolice ;) A więc.. Jak jest tutaj ktoś z okolic Jeleniej Góry to możnaby było razem pośmigać..:banghead: Może być też ktoś kto poprostu mógłby tutaj dojehcać.. Nas jakby wszystkich pozbierać to z 15 by było.. :banghead: Czekam na propozycje.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoltecek Opublikowano 26 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2006 ja nie jestem z twojego miasta ale mam pytanie czy wiesz kto u was sprzedaje motocykl husqvarne te 410?? dokładnie ta http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=88968172 i czy moze cos wiesz o niej w jakim stanie itd byłbym wdzieczny za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kali00 Opublikowano 27 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2006 Nie wiem,ale tego motoru nie widziałem nigdy na zawodach i w terenie więc może niedawno ktoś zaczął jeździć,albo jeździł po podwórku ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoltecek Opublikowano 28 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2006 no i tak dzieki :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi