zibik Opublikowano 25 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2006 gratuluję ,następny bandzior na forum.B6 jest fajne a następne będzie pewnie B12-polecam ,zajefajne moto :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dario.G Opublikowano 25 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2006 Gratulacje Ja dzisiaj paliłem ognisko,coby śnieg szybciej topniał :twisted: :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boczu Opublikowano 25 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2006 taki mam , i narazie złego słowa nie powiem :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekb Opublikowano 25 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2006 Coraz więcej bandytów, a gdzie policja.Przyjm gratulacje od armatury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dominik.vx800 Opublikowano 25 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2006 witam :P dobry bandzior nie jest zły :mrgreen: - GRATULUJE :P POZDR. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carlos_ Opublikowano 25 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2006 grayulacje wiem co czujesz tez niedawno dokonalem zakupu byle do wiosny!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dadeq Opublikowano 25 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2006 dziekuje wszystkim. zdjec jeszcze nie ma, ale bedą. (moto jeszcze w serwisie - zmieniam pare rzeczy)zakrety nie powinny byc proste - byle bylo tyle samo wejsc w zakrety co i wyjsc :P carlos - czuje ze nie doczekam wiosny :P czas sie strasznie dluzy.dominik.vx800 - nie ma zlych bandziorow :Pradekb - policja tez sie na badziory przezuca :Pboczu- Towj to S (jak widze) moj to Ndario.G - i co skutkuje ? bo suszarka ma jakies marne efekty zibik - b12 mowisz...narazie musze okiełznac moje maleństwo :Pandon13 - napewno nie raz sie miniemy a reszcie dziekuje (za dluga odpowiedz sie robi) :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
O-L-O Opublikowano 26 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2006 Bandit :roll: Aż Ci zazdroszcze :banghead: Ale może kiedyś będziemy mogli sie wymieniać opiniami na temat Bandziorów. A narazie to gratuluje i życze bezawaryjnej eksploatacji :!: ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi