sylvinka Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 (edytowane) Więc na dniach dogadamy termin Mylofa i wypadu na Hel Mylof w tą niedzielę :) to kawałeczek jest ... a na HEL to trza miesiąc wcześniej bo kosmetyczke muszę spakować i linke załatwić dla B ... bo jak bidak wróci :P Syla...chętnie dam Tobie parę "L"ekcji na GN ku -ale pamiętaj to nie są tanie rzeczy :icon_razz:aa dobra rybka nie jest zła - Mylof jestem na tak :icon_twisted: Bardzo chętnie poczekam na Gladiusa :P Co do ceny myślę że się dogadamy mam coś co należy do Ciebie Edytowane 25 Kwietnia 2013 przez sylvinka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 jaką linke?? taką zeby sie powiesić czy co?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Teraz w week ma być pogoda nieteges, zobaczymy. Bartoszu a nie chodzi o linkę "link" do aukcji z pierścionkami zaręczynowymi ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Mylof w tą niedzielę :) to kawałeczek jest ... a na HEL to trza miesiąc wcześniej bo kosmetyczke muszę spakować i linke załatwić dla B ... bo jak bidak wróci :P Bardzo chętnie poczekam na Gladiusa :P Co do ceny myślę że się dogadamy mam coś co należy do CiebieMoje słuchawki, którymi się borysek z pewnością bawił :sad:Ps. dzwoniłem do Ciebie dziś Pindo jedna...ale jak zwykle u Ciebie funkcja oddzwaniania nie działa. Tak wiem wiem nie masz nic na koncie :icon_rolleyes: Ps.1. Glaudius jest nieosiągalny - to już nie ten level dla Ciebie :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Teraz w week ma być pogoda nieteges, zobaczymy. Bartoszu a nie chodzi o linkę "link" do aukcji z pierścionkami zaręczynowymi ;) o kufffaaa....... coś mi net szwankuje- ide spać kszyyyyy ksszyyzyz pszysysysz- bez odbioru rodżer.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butterfly Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 A tu qurwa co??? Kółko wzajemnej adoracji? Ps.Bartez czekaj czekaj Syla da Ci bez odbioru :D Ps.1 mmm byś lepiej jakiego grilla zrobił jak kiedyś za dawnych dobrych czasów..Ps.2 Buli i Kempin wywołuje do tablicy :) się zameldować proszę...Ps.3 czy Grass tu zagląda???? Odezwij się choleRo :) Cytuj Kobiety z natury są aniołami, ale kiedy połamie im się skrzydła przychodzi im latać na miotle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kempin Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 A tu qurwa co??? Kółko wzajemnej adoracji?Ps.Bartez czekaj czekaj Syla da Ci bez odbioru :DPs.1 mmm byś lepiej jakiego grilla zrobił jak kiedyś za dawnych dobrych czasów..Ps.2 Buli i Kempin wywołuje do tablicy :) się zameldować proszę...Ps.3 czy Grass tu zagląda???? Odezwij się choleRo :) melduję się :) Dzisiaj troszkę pojeździłem i to nie sam :)Żółty pewna osoba by chciała się przejechać kiedyś fazeroskuterem nie tylko jako pasażer :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylvinka Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 melduję się :)Dzisiaj troszkę pojeździłem i to nie sam :)Żółty pewna osoba by chciała się przejechać kiedyś fazeroskuterem nie tylko jako pasażer :icon_razz: Monia? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butterfly Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Żółty pewna osoba by chciała się przejechać kiedyś fazeroskuterem nie tylko jako pasażer :icon_razz:To najpierw podanie na piśmie do mnie :D Cytuj Kobiety z natury są aniołami, ale kiedy połamie im się skrzydła przychodzi im latać na miotle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Zgłoszenia na piśmie z deklaracją wymiarową proszę kierować na meila: [email protected] :bigrazz:Ps. Jak dospawam z boku kółka dam się jechnąć :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butterfly Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Ps. Jak dospawam z boku kółka dam się jechnąć :icon_razz:Kolejne chcesz dostawać? :P Cytuj Kobiety z natury są aniołami, ale kiedy połamie im się skrzydła przychodzi im latać na miotle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kempin Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Kolejne chcesz dostawać? :P :clap: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylvinka Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 I jak 1 maja na rybkę? jedyna szansa chyba na słoneczną pogodę :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 szansa chyba na słoneczną pogodę :( W Trogirze chybaaa :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi