Butterfly Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 A ja myślałam,że szukał kluczyków od motocykla bo dał na chwilę Syli a ona je zgubiła :] Hmm albo szuka Włocha bo to mi coś wygląda jak przed lotniskiem Cytuj Kobiety z natury są aniołami, ale kiedy połamie im się skrzydła przychodzi im latać na miotle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylvinka Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 hehe Madzia trafiłaś w 10 ... domyślam się zę po minionym tygodniu pracy tak właśnie Bartosz wracał do domu :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 układałem na nowo polbruk bo ktos nierówno ułożył, snieg troche utrudniał prace i jakoś sie udało naprostowac sytuacje. Po wszystkim jak widac udałem sie w strone lasu aby poobcowac z naturą :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 jak tam?? kto latał w niedziele?? ja jeździłem- pierwszy raz, ale jakiiiiiiiiiiiiiii; było i na koło(tzw dęba dałem), powerslidy, burnouty, odcinka; ku*wa- czego nie było?? Wszystko było :biggrin: :laugh: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Ja pewnie bym pośmigał ale po alkoholu nie jeżdżę :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kempin Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Ja w weekend jeździłem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Ja też jeździłem .... Ale komunikacją miejską :mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Niedziela zapowiada się ciekawie...jest jeszcze sobota wieczór... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 po sobocie wieczór - nie bedzie można jeździć w niedziele= odwieczne koło zatacza krąg :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek... Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Hejka, Powiedzcie czy w Waszych okolicach na 1-3 maja cos ciekawego sie szykuje. Pytam bo 1390 km do zrobienia ;-) , o wodzie nie wspomne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Hej. a gdzie Ty jestes ze tyle Km masz do zrobienia...... Tutaj standardowo- rozpoczęcia mniejsze lub większe... Bydgoszcz itd. nic nowego nie wymyslono(tak mi sie wydaje) ps dziś chyba runda gdzieś w koło komina na rozprostowanie korbowodów :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Darek w UK siedzisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek BANDIT Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Darek spier... kibicować Marianowi Bergenowi :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek... Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Jaki marian , nic nie kumam, obecnie w krainie wikingow i wiecznej jak narazie je**anej zimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agatagsxr Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Cześć, Jestem nowa na forum. Od 3 sezonów śmigam na Suzuki GSX-R600. Wybiera się ktoś może do B-szcy 1 maja? Chętnie bym się przyłączyła. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi