bartez Opublikowano 25 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 nikt nie odpowiada bo każdy nie ma czasu tylko jeździ i jeździ :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kempin Opublikowano 25 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 Taką ładną wiosnę mamy, że można tylko :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 25 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 (edytowane) ja byłem w sobote u Żółtego i patrze a tu wiosenne odpalenie fazera na całego :) wziął za pierwszym( to kopcenie to efekt przygotowania zimowego- wlanie po 50 mil Mixolu S do kazdego z cylindrów) martwi mnie tylko gazowanie na zimnym- tak sie nie robi :( o to co zarejstrowała moja kamara w mojej nowej noki 3310 z aparatem bez aparatu http://www.youtube.com/watch?v=LwQ9XraEYeI Edytowane 25 Marca 2013 przez bartez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 25 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 WOW jaki czad!!! Żółty ale dasz pośmigać? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 25 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 Moje Vento :wub:- niestety nie dam. Nie ogarniesz tej mocy :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 26 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 Pamiętam, mówili o tym w jednym z odcinków "Trudne sprawy". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butterfly Opublikowano 26 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 A ja bym chciała już pojeździć a tu dupa blada :( Ps.jednak tłumik Mivv robi robotę... Cytuj Kobiety z natury są aniołami, ale kiedy połamie im się skrzydła przychodzi im latać na miotle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kempin Opublikowano 26 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 Madzia niestety ale dopiero w kwietniu pośmigamy :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butterfly Opublikowano 27 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 Liczę na Ciebie Kempin!!! Cytuj Kobiety z natury są aniołami, ale kiedy połamie im się skrzydła przychodzi im latać na miotle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kempin Opublikowano 27 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 OK :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 28 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 No tu na pewno się coś kroi :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kempin Opublikowano 28 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 Jak zawsze :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 28 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 Madziu.... :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 * Ostatnio był u mnie kolega Bartosz vel bartez .. jak mówił w poszukiwaniu wiosny odbył tą podroż... :mad: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kempin Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Pochwal się Bartez czy znalazłeś wiosnę bo widzę, że bardzo uważnie jej szukałeś :icon_mrgreen: :icon_razz: wnioskuję, że podróż była wyczerpująca :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi