kempin Opublikowano 1 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 Czas powoli wysiągać sprzęty z garażu :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 1 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 Czas powoli wysiągać sprzęty :icon_mrgreen:No wiesz Wiesiu.... zawstydziłeś mnie :blush: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 1 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 Ja poczekam do +20 :P :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 1 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 Ja poczekam do +20 :P :D :DA masz jakieś sprawdzone procedury/działania żeby taki wynik osiągnąć ? :D :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 1 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 Pomaga w tym 40% ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kempin Opublikowano 1 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 Trzeba będzie spróbować :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 2 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 ja bez żadnych ćwiczeń i procedur mam 23... ps dziś chonda ożyła :)nawet załapał moturrr :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 2 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 ja bez żadnych ćwiczeń i procedur mam 23... :) Chyba coś oszukujesz.... :icon_razz: :icon_rolleyes: Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kempin Opublikowano 3 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 ps dziś chonda ożyła :)nawet załapał moturrr :) Ja też dzisiaj odpaliłem honde i troszke pojeździłem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 3 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Ja patrzyłem jak inni śmigają :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Ja patrzyłem jak inni śmigają :D piłes?? :PJa też dzisiaj odpaliłem honde i troszke pojeździłem :) bo honda to honda :P :) mnie korci tez na jakąs runde ajjjjj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 piłes?? :P Ale nie dużo :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butterfly Opublikowano 8 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 Ale nie dużo :PEee to mogłeś jeździć :P Cytuj Kobiety z natury są aniołami, ale kiedy połamie im się skrzydła przychodzi im latać na miotle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 11 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 Eee to mogłeś jeździć :P Ale Ty mnie słabo znasz :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylvinka Opublikowano 22 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 I jak po pierwszym dniu wiosny? Byliście w Unisławiu :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi