Butterfly Opublikowano 21 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2012 O tak pogoda mega pewna :banghead: my dziś blisko,wokół komina. Cytuj Kobiety z natury są aniołami, ale kiedy połamie im się skrzydła przychodzi im latać na miotle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekbuli Opublikowano 21 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2012 późno bo późno ale gratuluje zakupu nowych sprzęciorów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylvinka Opublikowano 24 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 Uwaga !!! W niedzielę do Stegny - jedziemy???Wyjazd w godzinach porannych :bigrazz: - powrót w godzinach wieczornych :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 25 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 ooooo widze ile chętnych :biggrin: ja jestem chętny; oby nie padało :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 25 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 hmmmm :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 26 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 Ymm... o ile nie będzie napierd***ło żabami :angry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grg Opublikowano 27 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2012 (edytowane) morze pitu pitu.. mazury to jest to!Winkiel za winklem piękne widoki..FZ1&Z1000 zrobili dziś robotę ;)558 km - nie ma ziewania :) Edytowane 27 Lipca 2012 przez Grg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
st@f Opublikowano 30 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 (edytowane) Z1000 w całej okazałości... (mazury 2012) Edytowane 31 Lipca 2012 przez st@f Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 30 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 (edytowane) Uploaded with ImageShack.us CZym te foty robiłeś?? Nokją 3310 z aparatem bez aparatu?? :P jo tam robote robiły ze niby kto?? kawasaki i jamacha??? pfffffffff hunda to dopiero robote robi :) Edytowane 30 Lipca 2012 przez bartez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grg Opublikowano 31 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 (edytowane) ehh widzę paparazzi wszędzie człowieka znajdą.. a proszę w dzisiejszym dniu Brodnicy i FZ1 się znalazł ;) jo tam robote robiły ze niby kto?? kawasaki i jamacha??? pfffffffff hunda to dopiero robote robi :) a gdzie tę robotę robi? w sadzie? chcesz powiedzieć że przerobiłeś ją na przyrząd do wąchania czereśni? :icon_twisted: :biggrin: pzdr Edytowane 31 Lipca 2012 przez Grg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
treb0r Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 dzis od 12 mam wstepnie zaklepany na godzine tor kolo motoareny. jacys chetni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 dzis od 12 mam wstepnie zaklepany na godzine tor kolo motoareny. jacys chetni? i co byłes?? fajnie? znaczy szybko ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
treb0r Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 i co byłes?? fajnie? znaczy szybko ??Jasne ze bylem :) Sam pomykalem po torze, czy szybko? kwestia gustu, ale ponad setke spoko sie jezdzi na glownej prostej. Dla mnie wazniejsze sa teraz winkle, a te coraz szybciej :) Mam dowod w postaci zapisu z programu Racechrono:)PS: ale bylo zajebiscie gorąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 ........bylo zajebiscie gorąco za bardzo wręcz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2012 śmigacie czy ściemniacie? :] może jakieś spotkanie w większym gronie pozużywać oktany?buziole:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi