simonTorun Opublikowano 24 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2012 Jest może organizowana jakaś imprezka, zlot, spotkanie w kuj-pom w tej weekend?? może ktoś coś wie, a najlepiej w niedziele?? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 24 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2012 No nawet zostaliście przeze mnie przypadkowo wyprzedzeni puszką na chełmińskiej - tak zapierniczaliście :D Niemożliwe - na chełmińskiej nie było żadnych puszek.Chyba że ten z*eb w tym Saab'ie to Ty :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butterfly Opublikowano 24 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2012 Nawet mi o tym czubku z Saaba nie przypominaj.... Cytuj Kobiety z natury są aniołami, ale kiedy połamie im się skrzydła przychodzi im latać na miotle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grg Opublikowano 25 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 (edytowane) Nawet mi o tym czubku z Saaba nie przypominaj....A co on też Was wyprzedził?:) Edytowane 25 Maja 2012 przez Grg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erc Opublikowano 25 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 A był ktoś może dzisiaj na Auli / Sharpie / za mostem (nie wiem gdzie dokładnie za mostem bo tam już nie dotarłem niestety) ? Bo parę fajnych maszyn było i tak jestem ciekaw czy ktoś z forum tam jeździ :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 25 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 Jeździ, jeździ. :) Kocham wolną strefę wolną od angola Dr Wilczura :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butterfly Opublikowano 26 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2012 A co on też Was wyprzedził? :)Joooo i staruszka na rowerze i pan z wózkiem dzieciecym :icon_twisted: a Paweł mówi,że za szybko jeżdże po mieśćie. :icon_rolleyes: Cytuj Kobiety z natury są aniołami, ale kiedy połamie im się skrzydła przychodzi im latać na miotle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 29 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 Jeździ, jeździ. :) Kocham wolną strefę wolną od angola Dr Wilczura :) :) ze co?? mozesz to jakoś wytłumaczyć żeby zwykły, szary chełmnianin zrozumiał o co Tobie chodzi?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butterfly Opublikowano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 Bartoszu ja nie mmm ale Ci wytłumacze :cool: Dr Wilczur to nazwa radia a Strefa rokendrola wolna od angola to nazwa audycji w tym radiu. Mam nadzieje,że czujesz sie ukontentowany :D . Cytuj Kobiety z natury są aniołami, ale kiedy połamie im się skrzydła przychodzi im latać na miotle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 2 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 a h a ale i tak nic nie wiem. Szarp to mi sie kojazy z Ostaszewem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 2 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 a h a ale i tak nic nie wiem. Szarp to mi sie kojazy z Ostaszewem :) A ja to kojaRZę z wideło bo mam takowe w domu. I kasety też mam. VHS. :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 3 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 spie**alaj :) ps spakowany juz do Horwacjii?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 3 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 Oczywiście - piwo już kupiłem tak więc wszystko mam.Tylko muszę uważać gdzie piję :mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 4 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 Bartoszu ja nie mmm ale Ci wytłumacze :cool: Dr Wilczur to nazwa radia a Strefa rokendrola wolna od angola to nazwa audycji w tym radiu. Mam nadzieje,że czujesz sie ukontentowany :D . Dziękuję Ci Madziu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekbuli Opublikowano 3 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 (edytowane) wakacje?? wszystkich wywiało, ta cisza aż krzyczy Edytowane 3 Lipca 2012 przez marekbuli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi