Butterfly Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2012 To się przeprowadz do ciepłych krajów. :P Cytuj Kobiety z natury są aniołami, ale kiedy połamie im się skrzydła przychodzi im latać na miotle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 (edytowane) to życzę wszystkim smacznego jajka i samych pogodnych dni......... szerokości i przyczepności, taniego paliwa... z motocyklowym pozdrowieniem : Lewa w dziurze....... :) hołk :crossy: czuwaj!! spocznij!! pierdnij......... odpocznij !!! Edytowane 7 Kwietnia 2012 przez bartez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekbuli Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 dorzucam się do życzeń Drodzy Forumowicze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Buli Ty żyjesz ? Jak dobrze wiedzieć że jesteś z nami :icon_razz:Spokojnych Świąt oraz hojnego ZajONca życzę drogim Forumowiczom :excl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butterfly Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 To i ja życzę wszystkim zdrowych i spokojnych świat. :) Cytuj Kobiety z natury są aniołami, ale kiedy połamie im się skrzydła przychodzi im latać na miotle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 i jak tam po świętach??? jajka całe? ja w poniedziałek troche polatałem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Ja też polatałem, ale na koniku na padoku i ta taj patataj i haaa :blink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 na takim patatju ?? hopsa saaaa hop hop unnt unt tas tas :) Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kempin Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 (edytowane) Ja też polatałem, ale na koniku na padoku i ta taj patataj i haaa :blink: Tak tak polatałeś... :icon_razz:http://www.youtube.com/watch?v=tJ63i4czqgE&feature=player_embedded Tylko nie pracuj na ciężko :icon_mrgreen: Edytowane 11 Kwietnia 2012 przez kempin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Ojj se grabicie... jeden i drugi :icon_razz: :flesje: :evil: :offtopic: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butterfly Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 A tu co stypa jakaś? Może ruszcie łaskawie dupy i napiszcie coś "mondrego" :Dnp.dziś nachlałem sie w nowej knajpie za free bo dawali testery :icon_razz: Cytuj Kobiety z natury są aniołami, ale kiedy połamie im się skrzydła przychodzi im latać na miotle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kempin Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 A tu co stypa jakaś? Może ruszcie łaskawie dupy i napiszcie coś "mondrego" :Dnp.dziś nachlałem sie w nowej knajpie za free bo dawali testery :icon_razz: I co Madzia jeździłaś coś bo słyszałem, że mało śmigasz i Ci moto mchem obrosło dlatego jest taki zielony :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butterfly Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Jojo i stoi w krzakach,uspokoje Cie codziennie śmigam na MIOTLE,wiec wszystko ok. :D Ps.Wiesław schlebia mi,ze się interesujesz moim porastajacym motocyklem. :PPs.1 a Ty na baku wgnioty nadal masz? Panuj trochę nad sobą :P Cytuj Kobiety z natury są aniołami, ale kiedy połamie im się skrzydła przychodzi im latać na miotle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Wszystkiego najlepszgo Bartoszu w dniu Twoich imienin. :) Wszystkiego najlepszgo Bartoszu w dniu Twoich imienin. :) och dziekuję za pamięc :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 A kto to jest Bartosz. :icon_question: To chyba nie to samo co Bartek, Bartez ... Ten ma dziś też imieniny :blink: ? http://www.youtube.com/watch?v=dGc5HYKlTcA Ps. Wiechu a mnie się zawsze wydawało że to Wy za Wisłą macie mech w zlewach ..a nie czekaj to rzęsa była :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi