romans Opublikowano 9 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2007 No to proponuje odpalić imprezę w sobotę o 14 w Myślęcinku, a potem zobaczymy. :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek... Opublikowano 10 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2007 Może byc sobota,ale rozmawiałem wczoraj z Michałem i prosił czy by nie można przełożyc na niedziele .Mi też ten termin by lepiej odpowiadał.Jeśli nie da rady to dostosuje sie do większosci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blue GSX Opublikowano 10 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2007 Może byc sobota,ale rozmawiałem wczoraj z Michałem i prosił czy by nie można przełożyc na niedziele .Mi też ten termin by lepiej odpowiadał.Jeśli nie da rady to dostosuje sie do większosci. Proponuje aby w przyszłosci bardziej precyzyjnie i bardziej zdecydowanie umawiać miejsce spotkań i terminy . Aby nie było sytuacji ,ze na pieć minut przed umówionym terminem zmieniamy czas i miejsce . Potem są trudnosci z powiadamianiem i mogą być rozbieznośći . Także jak ktoś proponuje , to na poważnie i konkretnie . :) A na tą niedzielę - proponuję tak jak wszyscy chcą - Myslęcinek godz. 11 . - parking przed Ogrodem Botanicznym . - :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romans Opublikowano 10 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2007 (edytowane) Dzisiaj jadę wcześniej, sprawdze jak warunki. Parking przy ogrodzie to chyba nie dobre miejsce bo prawdopodobnie można (tak jak w zeszłym roku) podjechać pod sam stok. Jak by się ktoś wybierał i mnie nie zna to na kurtce bedę miał naszywkę z moim nickiem :D tak jak w avatarze. Edytowane 10 Lutego 2007 przez romans Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek... Opublikowano 10 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2007 Jutro 11.00.Jestem ze saneczkami +Wiola jako balast dodatkowy z racji mojej niewielkiej wagi :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas Opublikowano 10 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2007 (edytowane) Kurcze... PKSem niezbyt targac sanki :/ bedzie mial ktos moze 2 pary? Edytowane 10 Lutego 2007 przez Bartas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blue GSX Opublikowano 10 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2007 :bigrazz: No właśwlasnie Roman - nie przyszlo Cido glowy, że spod parkingu przy ogrodzie zoologicznym można pojechac dalej -wszyscy razem . Lubisz zmieniać i wprowadzasz zamieszanie . To już ja nie wiem,czy mam się rozdwoić i gdzie mam być . Pewnie również o Twojej propozycji nie bedą wiedzieć Ci,którzy nie wiszą ciagle na internecie . Takie rzeczy to się uzgadnia raz i to wczesniej , a nie na ostatnią chwile daje swoje ,, widzi mnie się , że " . Ja w kazdym badz razie będe czekał na tych co wiedzą o miejscu spotkania na parkingu przed ogrodem zoologicznym czy tez jak go również zwą botanicznym .- bedę tam o godz. 11 .- zapraszam . Pozdrawiam.- :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romans Opublikowano 10 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2007 zmiana opcji to przywilej młodości :notworthy:parking jest dalej, więc może umówimy sie prz\y wypożyczalni sprzętu? 11 dobra godzina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek... Opublikowano 11 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2007 Zdecydujcie się panowie co do miejsca bo sie robi niezły bajzel.Ja jestem o 11 ,mam Wasze nr tela.Bede dzwonil. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blue GSX Opublikowano 11 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2007 Zdecydujcie się panowie co do miejsca bo sie robi niezły bajzel.Ja jestem o 11 ,mam Wasze nr tela.Bede dzwonil. Ja bedę o jedenastej na parkingu przed ogrodem zoologicznym . jestem tam już umówiony z ludzmi . Ale na przyszłość , to widzę ,że ciężko bedzie się tutaj umawiać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romans Opublikowano 11 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2007 Mieszałem i mnie pokarało, jadąc do myślęcinka jeden gość na mnie polecial i przesunął mi tylni zderzak. Mam nadzieję, że się bawiliście dobrze :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blue GSX Opublikowano 11 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2007 :cool: Było super ,-jazda sankami na kuligu przysporzyła spore emocje . Pozdrawiam :notworthy: :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romans Opublikowano 11 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2007 Przeszedłem się po lesie by się odstresować i myślę, że przy takiej pogodzie tereny w mojej okolicy bardzo się nadają na nieskrępowaną zimową zabawę. Może przy następnym ataku zimy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek... Opublikowano 11 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2007 Kulig można zaliczyc do udanych,choc nie pojezdziłem.No ktos musiał robic za woznice .następnym razem musimy się wybrac w inne rejony ,bez "czarnych i niebieskich".Dzisiaj sie dowiedzialem ze znajomy własnie w myslencinku zapłacił za ciąganie autem sanek 400zl mandatu, jak mu powiedziano popełnił 2 wykroczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romans Opublikowano 11 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2007 Bo to Myślęcinek, tam nawet stoku dla sanek nie ma, widzieliście jak jeżdzi się na sankach z tej górki gdzie jest zakaz saneczkowania? To tak zamiast naprawiać drogi ustawia się znaki ograniczenia prędkości i kasuję się za przekroczenie prędkości... za 400 to mógłbym kogoś zakopać w śniegu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi