lukimaster Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Ok. 7.00 Lotos - Grubno, no dobra 7.30 - Syla wstaniesz co ? To jesteśmy umówieni. :bigrazz: :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 odpowiem w nastepujący sposób: http://dobre.pro/poczekalnia/426#gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylvinka Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Myślę że podołam :icon_twisted: dogonie was :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grandmasterb Opublikowano 1 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 Ja się piszę na wypad :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 2 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2011 nie masz gdzie jeździć?? :) ja bede miał opone nową to sie z Wami przejade :) ale bedzie sama skręcała w 30 min bedziemy w Stegnie :ph34r: :unsure: :wub:Bartuś nad morze to za blisko :P ale nie zgadniecie kto ze mną jedzie :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butterfly Opublikowano 2 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2011 Zgadniemy Keryn Cytuj Kobiety z natury są aniołami, ale kiedy połamie im się skrzydła przychodzi im latać na miotle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 2 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2011 (edytowane) Bartuś nad morze to za blisko :P ale nie zgadniecie kto ze mną jedzie :D :D Kempin?? :) na hujnecie?? :P to tak, w niedziele spotykamy sie około godziny 9 rano w Stolnie na Stacji LOtos. Następnie udajemy sie w kierunku zachodzącego słońca jak Lacky Louk i Sanczo Pancza :) Ze Stolna na Grudządz, Kwidzyn, Malbork, Stegna :) ps ja biore KOMpielówki Edytowane 2 Września 2011 przez bartez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylvinka Opublikowano 2 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2011 Kempin?? :) na hujnecie?? :P to tak, w niedziele spotykamy sie około godziny 9 rano w Stolnie na Stacji LOtos. Następnie udajemy sie w kierunku zachodzącego słońca jak Lacky Louk i Sanczo Pancza :) Ze Stolna na Grudządz, Kwidzyn, Malbork, Stegna :) ps ja biore KOMpielówki pływaczki weź Bartoszuuuu :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 2 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2011 pływaczki weź Bartoszuuuu :icon_razz: dobrze mamusiu :tongue: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grandmasterb Opublikowano 3 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2011 jak się znowu nie zalkoholizuje to też się zabiorę z wami. wyrusza ktoś z Torunia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 10 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 Ciepłymi słowami przełamię tą krępującą ciszę. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
st@f Opublikowano 10 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 Coś pochowali się wszyscy...zamilkli jakoś :( nadzieja w Tobie Żółty że poruszysz w tym towarzystwie..napisz coś "mądrego" ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylvinka Opublikowano 12 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 Coś pochowali się wszyscy...zamilkli jakoś :( nadzieja w Tobie Żółty że poruszysz w tym towarzystwie..napisz coś "mądrego" ;) Nie zmuszaj Pawła do podejmowania tak ciężkich wyzwań :icon_razz: Widzisz ... cisza :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butterfly Opublikowano 13 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 Ciepłymi słowami przełamię tą krępującą ciszę. :D To Ty umiesz wypowiadać ciepłe słowa???? Cytuj Kobiety z natury są aniołami, ale kiedy połamie im się skrzydła przychodzi im latać na miotle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 14 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 Nie bawią już mnie te Wasze tanie żarty i złośliwości. :P :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi