Butterfly Opublikowano 27 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 (edytowane) te pogodynki nie zasłuzyliście na pogode to jest *ujnia Edytowane 27 Lipca 2011 przez Butterfly Cytuj Kobiety z natury są aniołami, ale kiedy połamie im się skrzydła przychodzi im latać na miotle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 28 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2011 Ty chyba mieszkasz po drugiej stronie tęczy :D U nas pada i padać będzie Chociaż wczoraj było bardzo ładnie :) W sobotę podobno koło godziny 16 ma padać śnieg z deszczem :) ŚNIEG Z DESZCZEM!!?? :icon_eek: :icon_eek: :icon_eek: Czy chcesz żebym dostała zawału serca :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seb Opublikowano 28 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2011 I tak dostaniesz :P Ktoś bierze aparat czy zabrać ? Cytuj http://www.img.f4a.eu/images/368752fa0d9a889361d0.gif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 28 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2011 Ktoś bierze aparat czy zabrać ? Ja mam taki na zęby, powinien wystarczyć :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seb Opublikowano 28 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2011 W kościele jest bramka taka jak na lotniskach mają także możesz nie przejść z tą radiostacją :P Cytuj http://www.img.f4a.eu/images/368752fa0d9a889361d0.gif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butterfly Opublikowano 29 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2011 Seb,Lukimaster nigdy nie był na lotnisku,ale jak powiesz,że jest bramka jak w Galerii Handlowej to będzie wiedział. Cytuj Kobiety z natury są aniołami, ale kiedy połamie im się skrzydła przychodzi im latać na miotle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylvinka Opublikowano 29 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2011 Seb,Lukimaster nigdy nie był na lotnisku,ale jak powiesz,że jest bramka jak w Galerii Handlowej to będzie wiedział. Tylko niech Pawełkowi sie nie pomyli w kościołach tam gdzie ludzie zamaczoją paluszek to nie można myć rączek :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seb Opublikowano 29 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2011 On nie był na lotnisku ja unikam Galerii ale wszyscy wiemy o co cho :) Ta rączek nie można myć i żeby nikt nie wpadł na pomysł by zamoczyć tam chusteczkę i kask szorować :D Cytuj http://www.img.f4a.eu/images/368752fa0d9a889361d0.gif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 29 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2011 Ale jesteście złośliwi :icon_razz: :wacko: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylvinka Opublikowano 30 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2011 Ale jesteście złośliwi :icon_razz: :wacko: To jest czysta sympatia :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 ale tu sie duzo dzieje..... wszyscy chyba na urlopach powyjeźdzali.. a ja wczoraj przed 22 musiałem sie przewietrzyć i sie przewietrzyłem :) ale tylko chwilke :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seb Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Ja w niedzielę wróciłem do domku:) Byłem na Woodstock :D Oczywiście na moto. Zajebista przygoda, super warunki i 2000 motocykli:) Cytuj http://www.img.f4a.eu/images/368752fa0d9a889361d0.gif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grg Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Nic się nie dzieje bo z tego co wiem główny spamer (kolor czcionki ma w tym przypadku ma znaczenie:)) tego forum wyjechał nad morze..z tego co wiem jest tam zlot "technologów" którzy opracowali metodę przerabiania fazeroskuterów na skutery wodne. Tegorocznym tematem zlotu jest "nieustający problem braku mocy". Jak się okazało jest tam także spotkanie grupy "nie boję się", która ma na celu wykluczenie spania w pozycji embrionalnej, oraz nocnego moczenia..Także drodzy Państwo trzymajmy kciuki za naszego kolegę i liczmy że szybko wróci by forum znów ożyło!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Buli a urodzinowa to teraz w ten weekend będzie?? :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekbuli Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 nie bój żaby coś się zrobi, kiedy nie wiem ale nie zapomnę o tobie :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi