olenka76 Opublikowano 6 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 To może w czwartek jakoś tak po 18? przychylam się do wniosku formalnego,zatem o 18:30, żeby nie było...może być pod toruniem, potem nas odwieziecie :icon_mrgreen: CCH jedzie samo, czy jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylvinka Opublikowano 6 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 (edytowane) No więc zastanawiam się czy WY się umawiacie jakimś specjalnym szyfrem? :banghead: Nic z tego nie czaje, napiszcie konkretnie gdzie zbiórka, kto do kogo jedzie itd. Ja mogę załatwić sobie wolne w pracy, ale dobrze wiecie że to proste nie będzie,więc proszę o konkrety :icon_razz: Edytowane 6 Lipca 2011 przez sylvinka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butterfly Opublikowano 6 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 Kochani 20.30!!!!!!!!!!!!!!! i tak zostaje! Wiekszości 18 nie pasuje(rozmawiałam).Sylka,Bartek,Paweł,Keryn,ja(Buli,Grześ z Marta jeżeli dojadą) to na 20.30. Tak więc mam nadzieję,że reszcie uda sie również dojechać. Lukoil w CT . Cytuj Kobiety z natury są aniołami, ale kiedy połamie im się skrzydła przychodzi im latać na miotle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seb Opublikowano 6 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 Czwartek Lukoil 20:30 ale na Bema czy Lubickiej :P ? Cytuj http://www.img.f4a.eu/images/368752fa0d9a889361d0.gif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butterfly Opublikowano 6 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 Na Lubickiej Rubinkowo III,trafisz Seb? Cytuj Kobiety z natury są aniołami, ale kiedy połamie im się skrzydła przychodzi im latać na miotle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 6 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 Pewnie na Lubickiej. Ps. i tak pewnie deszcz będzie padał a po deszczu mi jeden cylinder wyłącza :icon_rolleyes: A nieee - to Bartezowi :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seb Opublikowano 6 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 Na Lubickiej Rubinkowo III,trafisz Seb? Bardzo zabawne :P Możesz po mnie przyjechać :) Normalnie gdybym Cię dłużej znał dostała byś klapsa :D Cytuj http://www.img.f4a.eu/images/368752fa0d9a889361d0.gif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butterfly Opublikowano 6 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 Pewnie na Lubickiej. Ps. i tak pewnie deszcz będzie padał a po deszczu mi jeden cylinder wyłącza :icon_rolleyes: A nieee - to Bartezowi :icon_razz: Teee znawca crossów,Ty już lepiej nie kracz z tym deszczem.... ma być piekna pogoda i koniec! Cytuj Kobiety z natury są aniołami, ale kiedy połamie im się skrzydła przychodzi im latać na miotle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grandmasterb Opublikowano 6 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 na świderki w focusie się nie załapałem to może przynajmniej polansuję się z wami po Toruniu :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 6 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 A tak o pizzy to nikt nie wspomina :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylvinka Opublikowano 7 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 A tak o pizzy to nikt nie wspomina :cool: Mariusz ile można jeść, szkoda że fokus już będzie zamknięty :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grandmasterb Opublikowano 7 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 A tak o pizzy to nikt nie wspomina :cool: trzeba trzymac linię bo od pizzy się tyje i potem na choppery trzeba się przerzucaćbo na sporcie się brzuch nie mieści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olenka76 Opublikowano 8 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 Świecie wróciło do domu w całości :icon_razz: :icon_mrgreen: jak tam pozostali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 8 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 ja tez, tylko muchów duzo i średnio potem widziałem co sie wokoł mnie dzieje :ph34r: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seb Opublikowano 8 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 No my jeszcze troszeczkę jeździliśmy także o 00:30 wstawiłem moto do garażu :) Cytuj http://www.img.f4a.eu/images/368752fa0d9a889361d0.gif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi