sylvinka Opublikowano 4 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 Z przepisami tak ale innymi ...:P Zawsze gonimy znikający punkt :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 4 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 Bartuś, co Wy tak uparcie nad to morze.... bo Sylwia mi kazała :( ;) hehehehe :ph34r: no bo trasa jest fajna, mozna sie położyć na plaży i ewentualnie wykapać :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seb Opublikowano 4 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 No no no ja jestem grzesznym chłopcem i nie wiem w takim razie czy wolno mi z wami jeździć :P Cytuj http://www.img.f4a.eu/images/368752fa0d9a889361d0.gif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 4 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 Bartuś, co Wy tak uparcie nad to morze.... Jakbyś całe życie mieszkała pod Tatrami też by Cie ciągnęło nad morze :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butterfly Opublikowano 4 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 (edytowane) Może jak pogoda pozwoli to zgadamy się na Luku wieczorem ktoregoś dnia w tym tygodniu??? Dawno nie było takiej ustawki.....dużo pi**dolenia mało jeżdżenia Edytowane 4 Lipca 2011 przez Butterfly Cytuj Kobiety z natury są aniołami, ale kiedy połamie im się skrzydła przychodzi im latać na miotle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seb Opublikowano 4 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 No ja nie ukrywam że jestem bardzo za miło by było was poznać przed jakimś dalszym wypadem :) Cytuj http://www.img.f4a.eu/images/368752fa0d9a889361d0.gif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 4 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 Ale tak bez flaszki?? Kempin będzie załamany :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seb Opublikowano 4 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 Ta bez flaszki już ja nic nie mówię jak to się z wami na picie można umawiać.Słowa, słowa, słowa :) Cytuj http://www.img.f4a.eu/images/368752fa0d9a889361d0.gif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 4 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 Kempin będzie załamany :D :D Przecież Kempin jest na odwyku w Zakroczymiu :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kempin Opublikowano 4 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 (edytowane) Ale tak bez flaszki?? Kempin będzie załamany :D :D Jak niema flaszki to ja się z domu nawet nie ruszam :icon_mrgreen: Podobno lipiec jest miesiącem trzeźwości ale bez przesady :icon_razz: Edytowane 4 Lipca 2011 przez kempin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olenka76 Opublikowano 5 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 Może jak pogoda pozwoli to zgadamy się na Luku wieczorem ktoregoś dnia w tym tygodniu??? Dawno nie było takiej ustawki.....dużo pi**dolenia mało jeżdżenia jestem za, bo już prawie zapomniałam jak moje niebieskiecudo wygląda...zatem kiedy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seb Opublikowano 5 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 To może w czwartek jakoś tak po 18? Cytuj http://www.img.f4a.eu/images/368752fa0d9a889361d0.gif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 5 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 To jak?? Czwartek, LOTOS, Grubno godz. 18-ta pizza da grasso i 4 sery :D :D :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 5 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 No ja słyszałem że na Lukoil w czwartek (w CT) ale kele 20.30 :icon_exclaim: Czyly reasumując Mariuszku na Lotosie o 20.20 co by nie gnać za mocno i się nie spóźnić :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 6 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 ku*wa to wasze umawianie to zajebste jest w h*j, naprawde, i pewnie tak nigdzie nie pojedziecie bo temu cos wypadnie, tamtemu coś innego..... chyba trzeba zacząć samemu jeździć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi