Butterfly Opublikowano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 A Ty juz wróciłaś od Piera??? Cytuj Kobiety z natury są aniołami, ale kiedy połamie im się skrzydła przychodzi im latać na miotle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olenka76 Opublikowano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 A Ty juz wróciłaś od Piera??? wróciłam .... no to jak z tą sobotą albo z piątkiem :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marki Opublikowano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 Po co czekać do piątku? ;)Tym bardziej,że w weeks pogoda się spitoli.Może dziś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olenka76 Opublikowano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 ja dziś odpadam, ale tym co mogom :icon_mrgreen: - szerokości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 w wek odpadam/y jedziemy nad jezioro za koronowo(tam gdzie biegałem po lesie pijany nocą i szukałem gosci z CSW) :icon_twisted: pozatym tak jak Marki pisze- pogoda ma sie popsuć, a w tyg ja odpadam bo nie mam czasu :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 Qwa. 10 mam wizytę.U lekarza.Ginekologa :ph34r: Ps. Maro Ty skur****u psi morderco :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 No ja w tygodniu również lipa :icon_evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylvinka Opublikowano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 (edytowane) wróciłam .... no to jak z tą sobotą albo z piątkiem :crossy: A co z niedzielą 10 lipca? Magdalenka odpada :mellow: mówi że za słabe jesteśmy i musimy poćwiczyć skręcanie w lewo :bigrazz: Edytowane 29 Czerwca 2011 przez sylvinka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 może jakieś okoliczne śmiganie piątek albo sobota?3m się integruje, więc mam wolne... :icon_mrgreen:tu się prawdziwa chłosta szykuje w wek odpadam/y jedziemy nad jezioro za koronowo(tam gdzie biegałem po lesie pijany nocą i szukałem gosci z CSW) :icon_twisted: pozatym tak jak Marki pisze- pogoda ma sie popsuć, a w tyg ja odpadam bo nie mam czasu :(Бартош меня в субботу я буду на этом озере, так что дайте признаков жизни и погода всегда отлично подходит для водки Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olenka76 Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 A co z niedzielą 10 lipca? Magdalenka odpada :mellow: mówi że za słabe jesteśmy i musimy poćwiczyć skręcanie w lewo :bigrazz: no wreszcie !!!jestem za :icon_biggrin: ale o co chodzi z tym lewoskrętem? :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 (edytowane) tu się prawdziwa chłosta szykuje Бартош меня в субботу я буду на этом озере, так что дайте признаков жизни и погода всегда отлично подходит для водки w ta sobote?? bo my teraz w tą bedziemy....( a 10 nad morje) dobrze dam..... poka, do wstrieci :) ps pogoda fakt- bedzie zachęcała do wodki :) Edytowane 30 Czerwca 2011 przez bartez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek BANDIT Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 Pawełku co za wulgaryzmy w moją stronę ? Sam dobrze widziałeś że piesek się zamotał i nie chciał zejść z drogi. A że się bałem ominąć psiaka to tak wyszło. Seb - po uj Ci lusterka ? Wlewasz pod korek, smarujesz łańcuch i w drogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 animalsi i tak juz jadą na sygnałach do grzywny :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylvinka Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 no wreszcie !!!jestem za :icon_biggrin: ale o co chodzi z tym lewoskrętem? :icon_razz: Jak sie spotkamy 10 lipca to Ci powiem :icon_biggrin: w ta sobote?? bo my teraz w tą bedziemy....( a 10 nad morje) dobrze dam..... poka, do wstrieci :) ps pogoda fakt- bedzie zachęcała do wodki :) do wody chyba :icon_razz: mialo padac i co ... patelnia :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seb Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 No fajnie pospamowaliście sobie :P Może teraz jakieś konkrety :) Czy w ten weekend robimy coś konkretnego jeśli nie to jak sięumawiamy na przyszły:P Nie to nie jest reisefieber poprostu nie chce by wyszło tak jak ostatnio :) Cytuj http://www.img.f4a.eu/images/368752fa0d9a889361d0.gif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi