sylvinka Opublikowano 26 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 Nooo widzę że popiliście hehe...A ja sie spaliłam na wyngiel nad naszym cudownym polskim morzem i zjadłam oscypka :icon_razz: bo jak to być nad morzem i nie zjeść oscypka :icon_biggrin: bo rybkę to w górach tak :rolleyes: ojjjjć oczywiście nie byłam sama :notworthy: hihi zabrałam na plecaka BB :crossy: ale ciężki oooja :mellow: :wacko: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seb Opublikowano 26 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 BB? Ja właśnie wróciłem z Warszawy wczoraj że tak brzydko powiem mnie tu wszyscy wydymali na forum :P Więc pojechałem do znajomych do Wawy. Właśnie dojechałem droga całkiem sympatyczna gdybym jeszcze się nie zgubił był bym szybciej :D Nie zazdroszcze tym co jechali w przeciwnym kierunku:) Co do samej Warszawy to melduje, że obrońcy krzyża ciągle aktywni :D Cytuj http://www.img.f4a.eu/images/368752fa0d9a889361d0.gif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 26 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 BB to chyba BigBrader. A Sylvi zapewne chodzi o Klaudiusza. Sevkovica :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butterfly Opublikowano 27 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2011 Nooo widzę że popiliście hehe...A ja sie spaliłam na wyngiel nad naszym cudownym polskim morzem i zjadłam oscypka :icon_razz: bo jak to być nad morzem i nie zjeść oscypka :icon_biggrin: bo rybkę to w górach tak :rolleyes: ojjjjć oczywiście nie byłam sama :notworthy: hihi zabrałam na plecaka BB :crossy: ale ciężki oooja :mellow: :wacko: Zapomniałaś dodac że z żurawinką mniammm pyszny był... Cytuj Kobiety z natury są aniołami, ale kiedy połamie im się skrzydła przychodzi im latać na miotle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 (edytowane) drodzy forumowicze i Ty lukimajster :D , wpadliśmy z S.Z. na przecudowny pomysł wyjazdu nad morze( Stegna/ Krynica, ew. Piaski) w terminie wstępnym 10 lipiec.Fajnie by było wiekszą ekipą skoczyc nad morze. Z rana w niedziele wyjazd i powrót jakoś popołudniu. Kto zna trase to wie, że jest fajna bo sa zakrety i jest fajna bo sa zakręty bo jest fajna.( Grudządz----Kwidzyn----Malbork itd....) kto chętny ten gość a kto nie tego we dwa kije :) Edytowane 28 Czerwca 2011 przez bartez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekbuli Opublikowano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 drodzy forumowicze i Ty lukimajster :D , wpadliśmy z S.Z. na przecudowny pomysł wyjazdu nad morze( Stegna/ Krynica, ew. Piaski) w terminie wstępnym 10 lipiec.Fajnie by było wiekszą ekipą skoczyc nad morze. Z rana w niedziele wyjazd i powrót jakoś popołudniu. Kto zna trase to wie, że jest fajna bo sa zakrety i jest fajna bo sa zakręty bo jest fajna.( Grudządz----Kwidzyn----Malbork itd....) kto chętny ten gość a kto nie tego we dwa kije :) hmm ostatnio jechałem tamtędy w sobotę Piórka pojazdem, było miło :biggrin: , aa po drugie to bartez dlaczego wykonujesz czynności administracyjne w czasie jakże potrzebnej i chwalebnej pracy(społecznej) dla twojej jedynej ulubionej firmy :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butterfly Opublikowano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 10 lipca też se wymyśleliście qurwa innych terminów nie było? Cytuj Kobiety z natury są aniołami, ale kiedy połamie im się skrzydła przychodzi im latać na miotle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekbuli Opublikowano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 (edytowane) motyla noga a co ty z taką agresją :banghead: dzień jak co dzień dla niektórych :bigrazz: aa i sorki za -1 w poscie cos tam kliknąłem i tak wyjszło na wierzch Edytowane 28 Czerwca 2011 przez marekbuli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek BANDIT Opublikowano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 A będą latały pieski po drodze ? Nie ma śmiechu :icon_biggrin: Wczoraj bym ( przepraszam za słownictwo ) zaj**ał w dzika. Ledwo ledwo ogarnąłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 10 lipca też se wymyśleliście qurwa innych terminów nie było? jedyny wolny termin Sylwiji i mój.... ps Buli Ty oczokutasie ;) zobacz, o której godzinie pisałem poprzedniego posta :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butterfly Opublikowano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 motyla noga a co ty z taką agresją :banghead: dzień jak co dzień dla niektórych :bigrazz: hehe bardzo śmieszne,to nie jest agresja tylko nerw A będą latały pieski po drodze ? Nie ma śmiechu :icon_biggrin: Wczoraj bym ( przepraszam za słownictwo ) zaj**ał w dzika. Ledwo ledwo ogarnąłem. Morderco psów Ty uważaj i nie kuś losu...... jedyny wolny termin Sylwiji i mój.... hehe no tak termin weeków macie napięty Cytuj Kobiety z natury są aniołami, ale kiedy połamie im się skrzydła przychodzi im latać na miotle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylvinka Opublikowano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 Magdaleno dobrze wiesz że następna niedziela zajęta więc po 1-3.07 wolny jest 10.07 a że ma być pogoda przecudowna w lipcu to postanowiliśmy wpaść na genialny pomysł i nieśmiało zaproponować wypadzik nad morze a na Stegne faktycznie traska jest przyjemna :icon_biggrin: prosze sie określić,jak pogoda dopisze to my z B jedziemy na 101% :crossy: :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekbuli Opublikowano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 jak to o 8.30 nie było cię jeszcze w pracy :icon_evil: muszę to zgłosić odpowiednim służbom :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seb Opublikowano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 Do tego czasu powinienem mieć już nowe lusterka więc jeśli nie zmienicie terminu na żaden inny to ja się zamelduję :) Cytuj http://www.img.f4a.eu/images/368752fa0d9a889361d0.gif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olenka76 Opublikowano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 może jakieś okoliczne śmiganie piątek albo sobota?3m się integruje, więc mam wolne... :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi