Butterfly Opublikowano 6 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 (edytowane) Wy się nie znacie Bartez bierze DABEL BLASTA i ROKET FIUEL!!! Edytowane 6 Czerwca 2011 przez Butterfly Cytuj Kobiety z natury są aniołami, ale kiedy połamie im się skrzydła przychodzi im latać na miotle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 6 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 DABEL BLASTA i ROKET FIUEL!!! Tj. to co rośnie u majstra Gitary w ogródku ? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 8 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2011 przyłapałem Żółtego jak trenuje do parady,którato bedzie 25 czerwca w CCH. Miałem z nim jechac w koszu bocznym ,ale po tym filmiku zastanawiam sie czy jechac z nim czy jechac swoim......? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butterfly Opublikowano 8 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2011 Uślizg miał na smole eee Bartek adrenalinka musi być.jedzcie razem Cytuj Kobiety z natury są aniołami, ale kiedy połamie im się skrzydła przychodzi im latać na miotle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 8 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2011 Na paradę to ja jadę moim nowym nabytkiem: http://imageshack.us/f/10/krowar.jpg/ :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek BANDIT Opublikowano 9 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2011 (edytowane) Teee giętka pydo !! Nowy nabytek auto szkoły ?? Qurwa, nową kategorię wydumali w Ministerstwie czy jak ? Nie ogarniam. Założysz mu LPG ? Kiedy początek kursu ? Dasz zniżkę za delikatne obchodzenie się z batem ? PS. Żółty mi groził i wymazałem darmową reklamę pewnej szkoły jazdy w CCH :tongue: Się nawet lekko wystraszyłem :icon_eek: Edytowane 9 Czerwca 2011 przez Marek BANDIT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 10 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2011 Teee giętka pydo !! Nowy nabytek auto szkoły ?? Qurwa, nową kategorię wydumali w Ministerstwie czy jak ? Nie ogarniam. Założysz mu LPG ? Kiedy początek kursu ? Dasz zniżkę za delikatne obchodzenie się z batem ? PS. Żółty mi groził i wymazałem darmową reklamę pewnej szkoły jazdy w CCH :tongue: Się nawet lekko wystraszyłem :icon_eek: O Ty K***O złośliwa :D Ci pokaże Państwu,milionom internautom, kolarzówę co se kupiłem u Ciebie w sklepie a kita mi wcisnąłeś że Giant to jest :evil: http://imageshack.us/f/101/giantp.jpg/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 11 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2011 Ale za to jaki... niebieski :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butterfly Opublikowano 12 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 Dzisiejszego dnia imieniny obchodzi Onufry,tak więc Bartez,Pabloo wszytskiego najlepszego! ps.Kiedy stawiacie imieninową??? Cytuj Kobiety z natury są aniołami, ale kiedy połamie im się skrzydła przychodzi im latać na miotle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 ....................................................... ps.Kiedy stawiacie imieninową??? Chyba po sobocie niedopita jesteś :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 Dziękuję za życzenia Motylanogo :notworthy: Ale tak z drugiej strony - k***a jego m*ć ! Gdzie prezenty jakieś ??? :icon_evil: Ja się pytam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butterfly Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Kupimy po flaszeczce i dostaniecie dodatkowo metalowe kieliszki. Cytuj Kobiety z natury są aniołami, ale kiedy połamie im się skrzydła przychodzi im latać na miotle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 Łikent minął a tu ani kelyszkuf ani flaszki :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butterfly Opublikowano 20 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 Bo nie zasłużyłeś... Cytuj Kobiety z natury są aniołami, ale kiedy połamie im się skrzydła przychodzi im latać na miotle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butterfly Opublikowano 20 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 Sobota... Cytuj Kobiety z natury są aniołami, ale kiedy połamie im się skrzydła przychodzi im latać na miotle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi