MariuszJ Opublikowano 27 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2011 Siema pytałem już w innych tematach, ale może tutaj też ktoś doradzi :) Znalazłem w sieci taką mapkę zlotów/spotkań i chciałem się dowiedzieć czy Waszym zdaniem można na niej bazować? ;> http://www.polskimec...k.pl/pl/imprezyJakoś mi się nie wyświetla czy jest planowany jakiś wypad w ten weekend?Pewnie do fokusa na świderki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grandmasterb Opublikowano 27 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2011 Pewnie do fokusa na świderki fokus niech będzie, dajcie znać gdzie i kiedy zbiórka jakby padła propozycja - morze, też jestem za Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grandmasterb Opublikowano 28 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2011 i powiało taką niezręczną ciszą... jak z tymi świderkami? bo nie wiem czy mam zalać bak czy mogę zalać dzisiaj % Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 28 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2011 Ale jaki problem?? Ja dziś zalewam % a jutro zaleję PB no problemo Co do świderków chęci są ale chętni się nie odzywają a większosc na mazurach Zobaczymy jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kempin Opublikowano 29 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2011 Ale jaki problem?? Ja dziś zalewam % a jutro zaleję PB no problemo Co do świderków chęci są ale chętni się nie odzywają a większosc na mazurachZobaczymy jutro A więc dalej meldować się kto jest rzeźwy! To jak jedziemy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 29 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2011 Browar na kaca był, drugi pewnie będzie... :D chyba jestem uziemiony.Może wieczorem jakieś jazdy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grandmasterb Opublikowano 29 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2011 ja wlasnie wytrzezwialem ale nie wiem czy do wieczora dotrwam w takim stanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 29 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2011 Twardym trzeba byc nie miętkim :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 30 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2011 czyli zostaliście w domu? i dobrze :icon_twisted: na lody to mozemy jechac, ale w tą niedziele lub sobote...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylvinka Opublikowano 30 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2011 czyli zostaliście w domu? i dobrze :icon_twisted: na lody to mozemy jechac, ale w tą niedziele lub sobote...... Ja też się piszę w ten wek :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 31 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2011 Ja też się piszę w ten wek :icon_biggrin: Syla - upewnij się czy łańcucha Bartkowi starczy do tej lodziarni ! :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 3 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2011 Syla - upewnij się czy łańcucha Bartkowi starczy do tej lodziarni ! :icon_mrgreen: mój łańcuch jest wystarczająco długi żebym mógł dać Tobie zkopawpierdol :icon_biggrin: a tak w ogóle to spóźnione lecz szczere życzenia drogie dzieci- duzo miłości i uśmiechu w dniu dziecka i 2 lub 3 dni po dniu dziecka jeszcze, a potem to juz hu**ia z patatajnią :rolleyes: zycze ja serdeczny i przystojny(troche) :biggrin: książe kałduski :crossy: bez rodziny :ph34r: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olenka76 Opublikowano 6 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 a tak w ogóle to spóźnione lecz szczere życzenia drogie dzieci- duzo miłości i uśmiechu w dniu dziecka i 2 lub 3 dni po dniu dziecka jeszcze, a potem to juz hu**ia z patatajnią :rolleyes: zycze ja serdeczny i przystojny(troche) :biggrin: książe kałduski :crossy: bez rodziny :ph34r: Bartuś, Ty nie pij albo nie wdychaj już więcej tego czegoś... :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 6 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 Bartuś, Ty nie pij albo nie wdychaj już więcej tego czegoś... :icon_mrgreen: Olka...Bartuś ma swojego lekarza prowadzącego na Ul. Sądowej w CSW. Zmienił mu tabletki z żółtych na zielone :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 6 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 (edytowane) wery fany much of corse :bigrazz: najadłem sie nieświeżego agrestu pomarańczowego z wiśniewego drzewa to dlatego tak piszę czasami :rolleyes: Edytowane 6 Czerwca 2011 przez bartez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi