lukimaster Opublikowano 19 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 Tleń może byc ale w godzinach przedobiednich jak dla mnie, jeżeli po obiedzie ja odpadam :/ Mam filmik jak Bulemu mandat wlepili :D :D To niemożliwe !!! To nie był Bulego samochód bo On nie umie parkować równolegle (zresztą ja również nie umiem) :bigrazz: A Tleń może być do południa. Byle nie przed 6.43. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 20 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2011 A może by tak na całą niedzielę psysnąc nad morze??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 20 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2011 (edytowane) A może by tak na całą niedzielę psysnąc nad morze??? ja odpadam :unsure: :po pierwsze primo: sam nie jade(Sylwia nie może z rana)po drugie primo: chcę sie wyspac jakoś chodź raz w tyg :sleep: po trzecie primo: nie wiem czy bede potrafił jeździć po długiej przerwie :wacko: po czwarte priomo: Żółty nie jedzie bo on tak daleko sie nie wypuszcza poza dom :laugh: Edytowane 20 Maja 2011 przez bartez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kempin Opublikowano 20 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2011 A może by tak na całą niedzielę psysnąc nad morze??? Jestem za Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 21 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2011 Ja robię pass ponieważ ma być dziś koniec świata i chcę się pożegnać z bliskimi :bigrazz: Ps. i nie prawdą jest Bartoszu że nie wypuszczam się poza dom. Wczoraj byłem pod sklepem GS'u. Ajj jaki lans :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 21 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2011 Tak tylko z tym morzem... pogoda zbyt niepewna. Ale może by dziś wieczorem....śmiganko, jutro też coś...let see Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 23 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 i jak tam?? pośmigane? ja tak;;; o tak jeździłem: :crossy: xd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 23 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 Pewnie, byliśmy we Władysławowie na lodach, kawka w Gdańsku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 23 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 my tez byliśmy na lodach ale w focusie :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 23 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 Ale te świderki nad morzem jednak lepsze w smaku, chociaż częściej pewnie będę do fokusa jeździł :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butterfly Opublikowano 24 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 Więc wiemy już,że nad morzem są lepsze świderki,że końca świata nie było i że Paweł lansuje się pod GS'ami.....Ja dodam od siebie,że mimo iż kebaba nie lubie to bardzo dobrego jadłam w Sopocie bo też byłam nad morzem( w tym sezonie ofkors)a w ten weekend będę z Bulim grała w niedokończoną grę. Cytuj Kobiety z natury są aniołami, ale kiedy połamie im się skrzydła przychodzi im latać na miotle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 24 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 a w ten weekend będę z Bulim grała w niedokończoną grę. A Wy znowu w "słoneczko" będziecie rypać ? :bigrazz: Jak się żona Anna o tym dowie to na rok z domu bidaka nie wypuści :icon_razz: Ps.Ja tam cały wikent siedziałem w domu i grałem w kłejka :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butterfly Opublikowano 25 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2011 Jak się żona Anna o tym dowie to na rok z domu bidaka nie wypuści :icon_razz: żona Anna jest mega wyrozumiała mówiła,że jak se chlapnie to bedzie grała z Tobą tylko Anka nie wie,że Ty masz szkalratynę a to cholerstwo jest zarażne.... Cytuj Kobiety z natury są aniołami, ale kiedy połamie im się skrzydła przychodzi im latać na miotle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shaky Opublikowano 26 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2011 Siema pytałem już w innych tematach, ale może tutaj też ktoś doradzi :) Znalazłem w sieci taką mapkę zlotów/spotkań i chciałem się dowiedzieć czy Waszym zdaniem można na niej bazować? ;> http://www.polskimec...k.pl/pl/imprezy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grandmasterb Opublikowano 27 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2011 czy jest planowany jakiś wypad w ten weekend? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi