bartez Opublikowano 16 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 kooorwaaa zapomniałem jak wygląda TLR....... co za sezon :icon_rolleyes: przynajmniej paliwo tanie to można polatać :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 16 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 Bartuś a skoczym w sobotę na lody do CB?? Ale dopiero w sobotę mi pasuje, popołudniu bo pewnie trawę kosic będę :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 17 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 (edytowane) Bartuś a skoczym w sobotę na lody do CB?? Ale dopiero w sobotę mi pasuje, popołudniu bo pewnie trawę kosic będę :icon_mrgreen: nie wiem, nie wiem ja pewnie tez coś bede robił także nic nie mówie :ph34r: Edytowane 17 Maja 2011 przez bartez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 17 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 Więc niedziela na pewno, ale wstępnie sobota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 17 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 kooorwaaa zapomniałem jak wygląda TLR....... co za sezon :icon_rolleyes: :wub: :icon_razz: :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 17 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 (edytowane) to nie to o czym myślisz h**u garbaty :icon_mrgreen: to przez pogode i tanie paliwo :banghead: a na lody tak w niedziele, owszem jestem za, nie mam nic na przeciwko, wręcz przeciwnie, ale dostałem sygnał od "góry" mojej :icon_razz: ze dopiero 15/16 wyjazd z CSW ktoś jeszcze chętny na lody z parku focus pokus abra kadabra dwa kije to sie nie schowa ten kryje(i stawia lody) :tongue: Edytowane 17 Maja 2011 przez bartez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 17 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 to nie to o czym myślisz h**u garbaty :icon_mrgreen: to przez pogode i tanie paliwo :banghead: a na lody tak w niedziele, owszem jestem za, nie mam nic na przeciwko, wręcz przeciwnie, ale dostałem sygnał od "góry" mojej :icon_razz: ze dopiero 15/16 wyjazd z CSW ktoś jeszcze chętny na lody z parku focus pokus abra kadabra dwa kije to sie nie schowa ten kryje(i stawia lody) :tongue: Eee ... ja zawsze tankuję za 20 PLN i nigdy nie odczuwam że coś podrożało :icon_razz: Ps. a lody z Fikusa pierd**le z grubej rury. Po ostatniej akcji jak poleciały mi po brodzie i uświniły śliniaczek, dostałem od mamy zakaz opuszczania pokoju przez 76 h :icon_rolleyes: Ps.1 :a "góra" Cie wypuści w week. ?? taaa :laugh: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 17 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 to tym razem kupisz sobie sam wafelek bez nadzienia lodowego to moze za bardzo sie nie ubrudzisz :rolleyes: a moja "góra" jest bardzo tolerancyjna i mysle ze mnie puści na wycieczke pod warunkiem że sama tez bedzie jechać :icon_biggrin: :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylvinka Opublikowano 17 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 (edytowane) Paweł weź sobie miseczkę i łyżeczkę :biggrin: widzieliśmy ostatnio z Bartoszem zestaw specjalnie dla Ciebie,jak będziesz grzeczny może dostaniesz na urodzinki :bigrazz: Oczywiście na wycieczkę jadę :crossy: mogę nawet wziąć ciężar odpowiedzialności na siebie i was poprowadzić w tamta strona :icon_razz: PS. Puszczę jak nic nie przeskrobiesz do niedzieli :icon_twisted: Edytowane 17 Maja 2011 przez sylvinka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 17 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 PS. Puszczę jak nic nie przeskrobiesz do niedzieli :icon_twisted: Właśnie.. do niedzieli długa droga :icon_razz: A ja Wam się pochwalę drodzy słuchacze, że w związku z ciągłymi wahaniami cen baryłki ropy, kuru marki niemieckiej etc. zakupiłem sobie konia. Baaa dwa konie: http://imageshack.us/f/696/konient.jpg/ Kury, kota i psa dostałem gratis :bigrazz: I teraz mogę jeździć za darmo :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 17 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 (edytowane) Właśnie.. do niedzieli długa droga :icon_razz: A ja Wam się pochwalę drodzy słuchacze, że w związku z ciągłymi wahaniami cen baryłki ropy, kuru marki niemieckiej etc. zakupiłem sobie konia. Baaa dwa konie: http://imageshack.us/f/696/konient.jpg/ Kury, kota i psa dostałem gratis :bigrazz: I teraz mogę jeździć za darmo :icon_razz: bardzo ładnie konie- prawie tak samo ładne jak ta Twoja owca w avatarze:) to teraz milko masz prosto od końskiego byka... oj oj chyba miałes zagrożenie ze środowiska w podstawówce?? Edytowane 17 Maja 2011 przez bartez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 17 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 Psia kostka :huh: u mnie niedziela popołudniu niestety odpada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butterfly Opublikowano 18 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 Właśnie.. do niedzieli długa droga :icon_razz: A ja Wam się pochwalę drodzy słuchacze, że w związku z ciągłymi wahaniami cen baryłki ropy, kuru marki niemieckiej etc. zakupiłem sobie konia. Baaa dwa konie: http://imageshack.us...96/konient.jpg/ Kury, kota i psa dostałem gratis :bigrazz: I teraz mogę jeździć za darmo :icon_razz: Ty się lepiej Pabloo pochwal,że kupiłeś ziemię od sąsiada pana Gitary i będziesz teraz prowadził Agroturystykę. Cytuj Kobiety z natury są aniołami, ale kiedy połamie im się skrzydła przychodzi im latać na miotle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 18 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 Ty się lepiej Pabloo pochwal,że kupiłeś ziemię od sąsiada pana Gitary i będziesz teraz prowadził Agroturystykę.Yhkhm wreszcie zmądrzałem i będę się budował. Razem z Panem Gitarą stworzymy atmosferę ciepłego i przyjaznego domu :tongue: Ps. a może zamiast do Ficusa w niedziela to do Tlenia ? Tam też mają lody. Kręcone :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 18 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 Tleń może byc ale w godzinach przedobiednich jak dla mnie, jeżeli po obiedzie ja odpadam :/ Mam filmik jak Bulemu mandat wlepili :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi