Skocz do zawartości

MOTOCYKLIŚCI Z TORUNIA I OKOLIC.WANTED!!!!!

Pablo78
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Bartuś a skoczym w sobotę na lody do CB??

Ale dopiero w sobotę mi pasuje, popołudniu bo pewnie trawę kosic będę :icon_mrgreen:

nie wiem, nie wiem ja pewnie tez coś bede robił także nic nie mówie :ph34r:

Edytowane przez bartez

to nie to o czym myślisz h**u garbaty :icon_mrgreen:

to przez pogode i tanie paliwo :banghead:

a na lody tak w niedziele, owszem jestem za, nie mam nic na przeciwko, wręcz przeciwnie, ale dostałem sygnał od "góry" mojej :icon_razz: ze dopiero 15/16 wyjazd z CSW

ktoś jeszcze chętny na lody z parku focus pokus abra kadabra dwa kije to sie nie schowa ten kryje(i stawia lody) :tongue:

Edytowane przez bartez

to nie to o czym myślisz h**u garbaty :icon_mrgreen:

to przez pogode i tanie paliwo :banghead:

a na lody tak w niedziele, owszem jestem za, nie mam nic na przeciwko, wręcz przeciwnie, ale dostałem sygnał od "góry" mojej :icon_razz: ze dopiero 15/16 wyjazd z CSW

ktoś jeszcze chętny na lody z parku focus pokus abra kadabra dwa kije to sie nie schowa ten kryje(i stawia lody) :tongue:

Eee ... ja zawsze tankuję za 20 PLN i nigdy nie odczuwam że coś podrożało :icon_razz:

Ps. a lody z Fikusa pierd**le z grubej rury. Po ostatniej akcji jak poleciały mi po brodzie i uświniły śliniaczek, dostałem od mamy zakaz opuszczania pokoju przez 76 h :icon_rolleyes:

Ps.1 :a "góra" Cie wypuści w week. ?? taaa :laugh:

to tym razem kupisz sobie sam wafelek bez nadzienia lodowego to moze za bardzo sie nie ubrudzisz :rolleyes:

a moja "góra" jest bardzo tolerancyjna i mysle ze mnie puści na wycieczke pod warunkiem że sama tez bedzie jechać :icon_biggrin: :bigrazz:

Paweł weź sobie miseczkę i łyżeczkę :biggrin: widzieliśmy ostatnio z Bartoszem zestaw specjalnie dla Ciebie,jak będziesz grzeczny może dostaniesz na urodzinki :bigrazz:

Oczywiście na wycieczkę jadę :crossy: mogę nawet wziąć ciężar odpowiedzialności na siebie i was poprowadzić w tamta strona :icon_razz:

PS. Puszczę jak nic nie przeskrobiesz do niedzieli :icon_twisted:

Edytowane przez sylvinka

PS. Puszczę jak nic nie przeskrobiesz do niedzieli :icon_twisted:

Właśnie.. do niedzieli długa droga :icon_razz:

A ja Wam się pochwalę drodzy słuchacze, że w związku z ciągłymi wahaniami cen baryłki ropy, kuru marki niemieckiej etc. zakupiłem sobie konia. Baaa dwa konie:

http://imageshack.us/f/696/konient.jpg/

Kury, kota i psa dostałem gratis :bigrazz:

I teraz mogę jeździć za darmo :icon_razz:

A ja Wam się pochwalę drodzy słuchacze, że w związku z ciągłymi wahaniami cen baryłki ropy, kuru marki niemieckiej etc. zakupiłem sobie konia. Baaa dwa konie:

http://imageshack.us/f/696/konient.jpg/

bardzo ładnie konie- prawie tak samo ładne jak ta Twoja owca w avatarze:)

to teraz milko masz prosto od końskiego byka...

oj oj chyba miałes zagrożenie ze środowiska w podstawówce??

Edytowane przez bartez

http://imageshack.us...96/konient.jpg/

Ty się lepiej Pabloo pochwal,że kupiłeś ziemię od sąsiada pana Gitaryicon_mrgreen.gif i będziesz teraz prowadził Agroturystykę.icon_biggrin.gif

Kobiety z natury są aniołami, ale kiedy połamie im się skrzydła przychodzi im latać na miotle.

Ty się lepiej Pabloo pochwal,że kupiłeś ziemię od sąsiada pana Gitaryicon_mrgreen.gif i będziesz teraz prowadził Agroturystykę.icon_biggrin.gif

Yhkhm wreszcie zmądrzałem i będę się budował. Razem z Panem Gitarą stworzymy atmosferę ciepłego i przyjaznego domu :tongue:

Ps. a może zamiast do Ficusa w niedziela to do Tlenia ? Tam też mają lody. Kręcone :icon_razz: