bartez Opublikowano 2 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2010 Zawsze mozna sobie wmówić,że jest w sobotę :bigrazz: Jedzmy nad morze......tylko ja piszę się jako plecaczek.(nie mam zimówek :biggrin: ) Przygarnie ktoś? Ty to w ogóle moto nie masz to jak chcesz jechac nad morze :P a na serio moze jakoś na dniach pewnie stok w Unisławiu ruszy to mozna sobie troche pojeźdzać w ramach przypomnienia( a mojej nauki)?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 2 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2010 Ty to w ogóle moto nie masz to jak chcesz jechac nad morze :P Ja dziś wróciłem z nad morza. Cudnie jest :icon_razz: http://img213.imageshack.us/img213/1802/morzezim.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 2 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2010 (edytowane) ja tez ostatnio miałem okienko w pracy i wyskoczyłem na krótki lansik wkoło komina: http://www.venco.com.pl/~jethro/tlumacz/lem.jpg sory za jakośc, ale komórą robiłem :icon_rolleyes: buziaczki ,kiski łał słit Edytowane 2 Grudnia 2010 przez bartez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butterfly Opublikowano 3 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 Ty to w ogóle moto nie masz to jak chcesz jechac nad morze :P a na serio moze jakoś na dniach pewnie stok w Unisławiu ruszy to mozna sobie troche pojeźdzać w ramach przypomnienia( a mojej nauki)?? Przecież pytałam czy ktoś przygarnie jako plecaczek....ale żaden kolega (h*j) :icon_mrgreen: się nie zaoferował... Wiechu mnie normalnie zawiódł. :icon_razz: Unisław :icon_question: :icon_exclaim: przecież to bedzie mój pierwszy raz... :biggrin: :rolleyes: Ja dziś wróciłem z nad morza. Cudnie jest :icon_razz: http://img213.imageshack.us/img213/1802/morzezim.jpg Cóż za romantyzm..... :biggrin: :icon_razz: mogłeś się pochwlić,że jedziesz a nie tak cichaczem :icon_razz: no ale wiem wiem,nie chciałeś naszego towarzystwa :bigrazz: Cytuj Kobiety z natury są aniołami, ale kiedy połamie im się skrzydła przychodzi im latać na miotle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 3 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 ....... stok w Unisławiu ...... ........................ Unisław ............... To jak w niedziele?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 3 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 To jak w niedziele?? nie wiadomo czy mają juz czynne?... ja biore worek z sianem jak co i bede najszybciejszy :lalag: a Mariusz weź piersiówke :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 3 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 K***a w niedziele mam korki z plastyki i WF u :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 3 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 ........a Mariusz weź piersiówke :flesje: A słyszałem, że walczysz z nałogiem... :bigrazz: K***a w niedziele mam korki z plastyki i WF u :evil: A nie z pracy techniki :icon_razz: Popołudniu jakoś tak, poobiedzie :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 3 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 A słyszałem, że walczysz z nałogiem... :bigrazz: A nie z pracy techniki :icon_razz: Popołudniu jakoś tak, poobiedzie :rolleyes: walcze, walcze cały czas walcze no po łobiedzie jak co, ma ktos nr tel do uni?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 3 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 Na stronie proszą by nie dzwonic i że wkrótce otwarcie. Myślę, że na weekend już będzie otwarte. By stok sztucznie naśnieżyc potrzeba 2-3 doby a mrozi już dłużej, śnieg też spadł i to sporo więc moża chyba uderzyc na Uni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylvinka Opublikowano 3 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 Uwaga, Uwaga Ja również zaszczyce swoją obecnością górę w Uni, bede szosować jak przecinak ... na KRECHE :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 3 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 Uwaga, Uwaga Ja również zaszczyce swoją obecnością górę w Uni, bede szosować jak przecinak ... na KRECHE :buttrock: to ja nie jade- nie lubie brawury :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 3 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 to ja nie jade- nie lubie brawury :bigrazz: Ja pier....le, święta Antonia :icon_razz: Uwaga,....... na KRECHE :buttrock: Syla ale na "KRECHĘ" to się tam na dole ogolic możesz :icon_razz: :bigrazz: Na stoku to slalomem trzeba :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :biggrin: :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 4 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 Kempin... no powiedz coś.... :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 4 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 Pewnie jak będzie trzeźwy to coś napisze :icon_mrgreen: A w ogóle to stok podobno jeszcze zamknięty więc Unisław odada...to jak Myślęcinek?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi