MariuszJ Opublikowano 18 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 Żółty do tego kasku to jakaś torba by Ci się przydała... http://allegro.pl/show_item.php?item=1313988455#gallery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butterfly Opublikowano 18 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 Bartosz. Masz z kopa wpier*l za upublicznianie mojego wizerunku :bigrazz: A Ty Motyla Noga się nie zbijaj z moich "KUBOT" bo i z Tobą się policzę :icon_mrgreen: Grozisz cz obiecujesz??? :icon_razz: :biggrin: Cytuj Kobiety z natury są aniołami, ale kiedy połamie im się skrzydła przychodzi im latać na miotle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 18 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 Szydercy :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekbuli Opublikowano 25 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 co za banda decydentów :icon_razz: nic nie piszą :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 25 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 Buli a na Białoruś pojedziemy?? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 25 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 co za banda decydentów :icon_razz: nic nie piszą :biggrin: To ja coś napiszę, że piszę :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kempin Opublikowano 25 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 Buli a na Białoruś pojedziemy?? :D Po słownictwie głównego bohatera wnioskuje, że ów facet jest z okolic CT lub spokrewniony z Madzią :icon_razz: (kuzyn, wujek ewentualnie kochanek) :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butterfly Opublikowano 25 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 Po słownictwie głównego bohatera wnioskuje, że ów facet jest z okolic CT lub spokrewniony z Madzią :icon_razz: (kuzyn, wujek ewentualnie kochanek) :icon_mrgreen: A mamy jakąś Madzie co tak poprawnie po polsku mówi?? :icon_rolleyes: Kempin brat po prostu brat. :icon_mrgreen: Cytuj Kobiety z natury są aniołami, ale kiedy połamie im się skrzydła przychodzi im latać na miotle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekbuli Opublikowano 25 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 jaka mobilizacja wszyscy się odezwali :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek BANDIT Opublikowano 25 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 Ten turysta z Białorusi to tak raczej zalatuje CSW/CCH. W naszych stronach CTR & CGD inaczej wymawia się końcówki od qrwa :biggrin: Kto polatał w niedzielę to polatał. W łapki trochę pizgało ale prawie 200 zrobione. Moto ogarnięte przy grzejniku czeka na lepsze czasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 25 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 Ten turysta z Białorusi to tak raczej zalatuje CSW/CCH. ........ Dobrze, że ja mam GWE :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 26 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 mamy słowa na P.... na K.... na H.....; co jest najsmutniejsze, że uzywamy tych okropnych, wulgarnych słów nawet w takich sytuacjach życiowych, w których emocje są nieobecne..... :evil: ps korwaaa znowu dziś do stomatologa- trace nadzieje na lepsze jutro :( kto mnie przytuli?? :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 26 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 Ja już wolę iśc do piekła niż do stomatologa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 26 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 mamy słowa na P.... na K.... na H.....; co jest najsmutniejsze, że uzywamy tych okropnych, wulgarnych słów nawet w takich sytuacjach życiowych, w których emocje są nieobecne..... :evil: ps kto mnie przytuli?? :flesje: A Ty k***a masz psa a kumpli tu szukasz ? :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kempin Opublikowano 26 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 korwaaa znowu dziś do stomatologa- trace nadzieje na lepsze jutro :( bartez dam ci rade aby zęby się nie psuły trzeba je regularnie konserwować% :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi