bartez Opublikowano 30 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2010 (edytowane) wczoraj gadałem z żóltym, ze ma problem z odpaleniem fazeroskutera..... dziś z pomocą sąsiada odpalił, nawet filmik mi na GG przesłał z odpalnia i na końcu filmu widać montaż akcesoryjnego filtra powietrza K and N(którego dostał od forumowiczów na urodziny) bogactfooo fooohj :icon_mrgreen: Edytowane 30 Października 2010 przez bartez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 30 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2010 wczoraj gadałem z żóltym, ze ma problem z odpaleniem fazeroskutera..... Ja może i miałem problem z odpaleniem, za to Ty miałeś problem z utrzymaniem równowagi :biggrin: http://img101.imageshack.us/img101/5060/bartoszpijany.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 30 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2010 zmęczyłem się tym zapychaniem fazera w te i nazat po tych górach :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 5 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2010 ale sie dzieje sie w temacie- szok :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
st@f Opublikowano 5 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2010 Chodzą słuchy że mają temat zamknąć z powodu słabej frekwencji... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kempin Opublikowano 5 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2010 Zbliża się weekend więc prawdopodobnie frekwencja wzroście :flesje: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 5 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2010 Chodzą słuchy że mają temat zamknąć z powodu słabej frekwencji... ;) taaaaa kupił litra i ma wyj**ane na forum- same stare i słabe sprzęty to co bedziesz sie udzielał; no nie?? :icon_razz: :icon_twisted: :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisus Opublikowano 6 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 Chodzą słuchy że mają temat zamknąć z powodu słabej frekwencji... ;) bo wszyscy zapadają w zimowy letarg powoli:P... jeszcze tydzień temu dalo radę polatać, ale patrząc na prognozę pogody to już lepiej nie będzie... może i dobrze bo w końcu będzie można zabrać się za rozkręcanie i lifting zabawek:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grg Opublikowano 6 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 kupił litra i ma wyj**ane na forum oby tego litra sam nie obalił ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
st@f Opublikowano 6 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 tak jest Grześ literek stoi i czeka na dobrą okazje... a to taka bezbarwna ognista jak lubisz Bartuś ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 6 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 tak jest Grześ literek stoi i czeka na dobrą okazje... a to taka bezbarwna ognista jak lubisz Bartuś ;-) Też kiedyś go lubiłem. Tego litra :bigrazz: Do pewnego wieczora kiedy to na plaży w Łebie okazał mi swoje drugie oblicze :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butterfly Opublikowano 7 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 Pijaki :icon_razz: :icon_razz: :icon_razz: Cytuj Kobiety z natury są aniołami, ale kiedy połamie im się skrzydła przychodzi im latać na miotle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekbuli Opublikowano 7 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 kto????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kempin Opublikowano 7 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 Pijaki :icon_razz: :icon_razz: :icon_razz: kto????? ale o co chodzi ja nic nie piłem :icon_eek: :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grg Opublikowano 8 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 Pijaki :icon_razz: :icon_razz: :icon_razz: my pijaki? my nie dzwonimy po ludziach o 3 nad ranem i nie krzyczymy do słuchawki "Tomek Tomek!!" :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi