KLAUDIUSZ Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 Z Klaudiuszem rozwożą po NRD I Czechosłowacji :biggrin: Ty nie bądż taki mundry .... na Opony zbieraj do Jeep'a :biggrin: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 Ty nie bądż taki mundry .... na Opony zbieraj do Jeep'a :biggrin: Dorzuciłem Ci ostatnio na paliwo. Czego jeszcze chcesz ? :biggrin: I tak łyse(były) są, wydech masz za głośny a szyby za ciemne :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 Dorzuciłem Ci ostatnio na paliwo. Czego jeszcze chcesz ? :biggrin: I tak łyse(były) są, wydech masz za głośny a szyby za ciemne :icon_razz: Okres miałeś więc Twoja opinia nie jest subiektywna :biggrin: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kempin Opublikowano 2 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 Ponoć ma kare i w ramach rekompensaty musi rzęsę na Wiśle zbierać i pakować do papierowych woreczków :biggrin: Na rynku w CCH sprzedaje?? :biggrin: Zbieram, susze pakuje we woreczki a w cch degustują się tym jak kawiorem :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 2 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 Słyszałem też, że w połączenie z szampanem smakuje najlepiej :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 3 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 jeździcie coś w wekend czy wpierdalacie rzęse?? ps Kempin, ale rzęse najpierw trzeba umyć- gdzie ją myjesz?? w ZLEWIE?? :biggrin: :icon_mrgreen: :biggrin: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butterfly Opublikowano 3 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 (edytowane) Ja nie jeżdże :icon_razz: i rzęsy nie wpierdalam :biggrin: Ps.Bartek ale czy ZLEW nie jest ciutke za mały? :icon_mrgreen: :biggrin: Do rzęsy to chyba bidet? :bigrazz: Edytowane 3 Września 2010 przez Butterfly Cytuj Kobiety z natury są aniołami, ale kiedy połamie im się skrzydła przychodzi im latać na miotle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kempin Opublikowano 3 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 jeździcie coś w wekend czy wpierdalacie rzęse?? ps Kempin, ale rzęse najpierw trzeba umyć- gdzie ją myjesz?? w ZLEWIE?? :biggrin: :icon_mrgreen: :biggrin: :icon_mrgreen: Mam przerobioną Franie z silnikiem od TL-ki aby uzyskać większe obroty :icon_razz: Ps.Bartek ale czy ZLEW nie jest ciutke za mały? :icon_mrgreen: :biggrin: :bigrazz: Za mały to może nie ale za wysoko umieszczony co dla niektórych :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 3 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 Za mały to może nie ale za wysoko umieszczony co dla niektórych :biggrin: Myślę że zawiłości insynuowanej sytuacji, która hipotetycznie mieć może miejsce rozwieje niżej zamieszczony link :bigrazz: Ps. ja w week. mam żniwa - rzepak młócimy :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kempin Opublikowano 3 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 Myślę że zawiłości insynuowanej sytuacji, która hipotetycznie mieć może miejsce rozwieje niżej zamieszczony link :bigrazz: Ps. ja w week. mam żniwa - rzepak młócimy :icon_rolleyes: Żółty :clap: za filmik Jak masz za wysoko pisuar to lej tak tylko uważaj na wściekłego węża:) http://www.youtube.com/watch?v=Za_AKZAZiS4&feature=related Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 4 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2010 Ja nie wiem, zamiast się na jakiegoś whiskacza umówić...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 4 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2010 (edytowane) Ja nie wiem, zamiast się na jakiegoś whiskacza umówić...... no dupy z WAS, ja np wczoraj wypiłem az 2 żubry i poszedłem spać...... ps doczekać do piosenki i nauczyć sie jej tekstu- bedzie sprawdzian z nauki śpiewania na najbiższych zjęciach muzycznych pod kierunkiem drygenta barto bartolomeło herbu zielona piertuszka baltazara gabki Edytowane 4 Września 2010 przez bartez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 4 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2010 Ja 3 desperadosy :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kempin Opublikowano 4 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2010 no dupy z WAS, ja np wczoraj wypiłem az 2 żubry i poszedłem spać...... Ja 3 desperadosy :cool: A mi pojutrze minie już dwa dni jak nic nie pije :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 5 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 Kempin ja do pospawania coś tam mam, kiedy można by do Ciebie podskoczyc?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi