MariuszJ Opublikowano 17 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2010 spoko, do mnie też dzwonił :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: * Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kempin Opublikowano 17 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2010 Za noce dzwonienie to zaje**e Kempina!!!! :icon_twisted: :icon_twisted: :icon_twisted: spoko, do mnie też dzwonił :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: * Dzisiaj o was też nie zapomnę :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 17 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2010 o szajse, to wyłączam tel :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekbuli Opublikowano 18 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2010 zawiodłem sie na koledzy Żółtym. Dwie noce czekałem na telefon a tu nic, aż sam musiałem zadzwonić :biggrin: i o zdrowie zapytać :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 18 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2010 Doigracie się wszyscy :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 19 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2010 Keryn urodzinową kiedy stawiasz ?? :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keryn Opublikowano 22 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 Keryn urodzinową kiedy stawiasz ?? :P Coś trzeba będzie zaplanować :lalag: W nocy wróciłem od "Ablulów Babdulów" więc jestem trochę wczorajszy - tam upały jeszcze bardziej masakryczne, 42 stopnie, dzień w dzień :eek: Ale co się odwlecze... :flesje: Już główkuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TYSON Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 Będzie dziś ktos pod aulą UMK tak ok. 20tej :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 Będzie dziś ktos pod aulą UMK tak ok. 20tej :icon_question: a co tam jest?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TYSON Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 Ogólnie to tam jest parking :icon_mrgreen: A tak na poważnie to kilka osób zdeklarowało swoja obecność..., pomyślimy co dalej, może polatamy po mieście albo coś w tym stylu, ogólnie to nie wiadomo, nic na siłę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 też bym podskoczył ale opon deszczowych nie założyłem :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kempin Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 (edytowane) też bym podskoczył ale opon deszczowych nie założyłem :icon_razz: Jeżeli pada i nie można jeździć to trzeba :flesje: przecież mamy weekend :biggrin: Edytowane 23 Lipca 2010 przez kempin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TYSON Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 No to next time. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 No nie .... Żółty ..... flamaster już kupiłeś? Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 24 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2010 Jeżeli pada i nie można jeździć to trzeba :flesje: przecież mamy weekend :biggrin: korwaaa nie wierze- nikt absolutnie nikt nie dzwonił??? :eek: oj starzejecie sie obywatele towarzysze(albo darmowe sie skończyły) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi