MariuszJ Opublikowano 12 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2010 krawężniki, chodniki, trawniki, sąsiadki i parę nieznajomych były nasze :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kempin Opublikowano 12 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2010 co znwou wymyśleliście??? pijusy :bigrazz: No no no tylko żółty pił czystą w..e :biggrin: a później jeździł i cyt:,, krawężniki, chodniki, trawniki, sąsiadki i parę nieznajomych były nasze :icon_mrgreen: " :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 No no no tylko żółty pił czystą wode ........ aaa to dlatego rano nic na kaca nie było :icon_rolleyes: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 Żółty to jak przesiadamy sie na 4X4 :icon_question: :icon_razz: :icon_mrgreen: Napisałbym co nieco ..ale obawiam się że Klaudiusz tu zagląda :biggrin: * Trzeba przyznać ze Dzipy lubią krawężniki i chodniki - szczególnie te w CSW :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 Ajjjjj :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 zimno mi!!! da się coś z tym zrobić?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 14 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 Ajjjjj :cool: wdupiemamto :icon_razz: Ps. Mariuszku - coś wczoraj k.2 w nocy mało-rozmowny byłeś :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kempin Opublikowano 14 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 Ps. Mariuszku - coś wczoraj k.2 w nocy mało-rozmowny byłeś :biggrin: Porządna chłosta Żółty Ci się należy za to nocne dzwonienie :icon_evil: :icon_exclaim: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 14 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 Porządna chłosta Żółty Ci się należy za to nocne dzwonienie :icon_evil: :icon_exclaim: Do Ciebie też dzwoniłem ? :icon_eek: * Kłod - zobacz Twoja zabawka też tak umie - wierz mi :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 14 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 Do Ciebie też dzwoniłem ? :icon_eek: * Kłod - zobacz Twoja zabawka też tak umie - wierz mi :icon_razz: do wszystkich dzwoniłes mój drogi :banghead: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 15 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2010 Żółty tak to było jak Ty prowadziłeś ale jak już pojechałeś (bo już dawno po dobranocce było) :icon_razz: to się dopiero zaczęło :cool: Klod nam pokazał co potrafi 4X4 na polu robić przed żniwami :icon_mrgreen: A o tym dzwonieniu to jeszcze porozmawiamy, osobiście... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 15 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2010 do wszystkich dzwoniłes mój drogi :banghead: :biggrin: Niee. Bo do Bulego nie dzwoniłem :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 15 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2010 Pięknie ..... pięknie ..... to już wiem czemu białe napisy z opon znikły :icon_mrgreen: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 15 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2010 to się żółty nie wypłaci :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butterfly Opublikowano 17 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2010 Za noce dzwonienie to zaje**e Kempina!!!! :icon_twisted: :icon_twisted: :icon_twisted: Cytuj Kobiety z natury są aniołami, ale kiedy połamie im się skrzydła przychodzi im latać na miotle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi