darek.z.bandit Opublikowano 20 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2010 Witam ! pogoda lipna to przynajmniej dyskusje na forum kwitna :) Moze od przyszlego tygodnie sie poprawi... ....może padać cały czas :biggrin: mi to odpowiada.. no mi i mojemu moturowi.. on uwielbia błoto.. :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 20 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2010 ....może padać cały czas :biggrin: mi to odpowiada.. no mi i mojemu moturowi.. on uwielbia błoto.. :bigrazz: teeee no właśnie- dawaj foty fury, a nie cicho siedzisz!!! :crossy: ps 125 to na A1 jeździsz??? :icon_razz: :icon_mrgreen: :biggrin: :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 20 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2010 ....może padać cały czas :biggrin: mi to odpowiada.. no mi i mojemu moturowi.. on uwielbia błoto.. :bigrazz: no tak tak zdecydowanie domagamy sie fot sprzęta, bo... :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butterfly Opublikowano 20 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2010 no tak tak zdecydowanie domagamy sie fot sprzęta, bo... :icon_razz: Bo...w sobote wieczorem bedzie 10% albo ban :biggrin: ale do soboty jeszcze czas :biggrin: Cytuj Kobiety z natury są aniołami, ale kiedy połamie im się skrzydła przychodzi im latać na miotle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 20 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2010 wpierw pieski wyprowadzę :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 20 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2010 wpierw pieski wyprowadzę :icon_razz: Masz jeszcze kotki pamiętaj :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 20 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2010 kotkami Ty się zajmujesz, nie pamiętasz :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 21 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 chyba ciepło się zrobiło, bo w Świeciu ludziki "ścigaczami" na krótkim rękawie jeźdźą !! :crossy: teSZ bym tak Hciał :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 21 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 no patrz a podobno w Świeciu są pozamykani tylko w Chełmnie na wolności chodzą :icon_razz: Bartek a może z tablicami CCH byli, tylko jak na ścigach to nie zdążyłeś zobaczyc :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 21 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 rzęse na tablicach mieli to nie widziałem :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 21 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 chyba ciepło się zrobiło, bo w Świeciu ludziki "ścigaczami" na krótkim rękawie jeźdźą !! :crossy: teSZ bym tak Hciał :icon_rolleyes: Pszypószczam rze niemjeli tesz bótóf na ścigacza - ponoć majom (Ci z CSW) platfusa :bigrazz: Jerzdzom w Adidasach lób Pómach :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kempin Opublikowano 21 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 rzęse na tablicach mieli to nie widziałem :biggrin: :icon_mrgreen: Pszypószczam rze niemjeli tesz bótóf na ścigacza - ponoć majom (Ci z CSW) platfusa :bigrazz: Jerzdzom w Adidasach lób Pómach :icon_razz: Jak niemjeli bótóf na ścigacza to musiał być ktoś z CCH bo jak tu założyć buty gdy ma się błony między palcami (kaczory) :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 21 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 na imieniny słowniki pokupuję :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 22 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2010 na imieniny słowniki pokupuję :icon_razz: no wiem nie uczyłem się za młodu, tornister do budy wrzucałem i na wagary "szłem" a teraz pies w policji pracuje a ja zapitalam na placu z młodymi :( Jakaś cenzura się wdarła Panie Modzie :icon_razz: Ps. Maruś - pochwal się nam wszystkim Twoimi przeżyciami :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 22 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2010 no wiem nie uczyłem się za młodu, tornister do budy wrzucałem i na wagary "szłem" a teraz pies w policji pracuje a ja zapitalam na placu z młodymi :( Jakaś cenzura się wdarła Panie Modzie :icon_razz: Ps. Maruś - pochwal się nam wszystkim Twoimi przeżyciami :biggrin: wstał rano, zrobił kupe i juz miał wolne :icon_idea: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi