kempin Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Ja dzisiaj dopiero po 15 pojeżdżę jakby co będę dzwonić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 no avatar pierwsza klasa :icon_razz: Specjalnie dla Ciebie Panie Modzie :biggrin: Ps. ja dzis odpadam. Mam wigilie klasową :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 (edytowane) Cytat(mmm757 @ 05.04.2010 - 01:21) * no avatar pierwsza klasa icon_razz.gif Specjalnie dla Ciebie Panie Modzie biggrin.gif Ps. ja dzis odpadam. Mam wigilie klasową bigrazz.gif To są te co od zająca dostałeś? :icon_mrgreen: Edytowane 5 Kwietnia 2010 przez KingRider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 taa teraz na mercedesa będzie chodził :icon_mrgreen: P.S. Kinia ale Ty za....asz :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 taa teraz na mercedesa będzie chodził :icon_mrgreen: P.S. Kinia ale Ty za....asz :icon_razz: nie rozumie o co kaman z tym Mercedesem :( a jak tam polataliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 http://img202.imageshack.us/i/znakmercedesa.gif/ tak na szybkiego nabazgrałem :icon_razz: była może jeszcze jest taka moda. Biodrówki i wystające stringi w kształcie tego właśnie znaczka :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 I tu Was zaskoczę... Na tych stringach było/jest napisane YAMAHA :icon_razz: Ale nie nie Kinia... od zająca dostałem .. ymm.. nie powiem ..ale... :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butterfly Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 UNIBAX TORUŃ siła spokoju! 52-38 :biggrin: Ja dziś jezdziłam z Jagusiem na jednym kole na stadionie! :biggrin: :icon_razz: Cytuj Kobiety z natury są aniołami, ale kiedy połamie im się skrzydła przychodzi im latać na miotle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 http://img202.imageshack.us/i/znakmercedesa.gif/ tak na szybkiego nabazgrałem :icon_razz: była może jeszcze jest taka moda. Biodrówki i wystające stringi w kształcie tego właśnie znaczka :biggrin: dobry z Ciebie "Matejko" :) i jak skromność- "tak na szybko...." :D ja dziś byłem posłuchać szumu mew i spiewu morza :cool: a IMGW mówiło, że bedzie padać!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Ja dziś jezdziłam z Jagusiem na jednym kole na stadionie! :biggrin: :icon_razz: Ale na przodnim czy na tilnim ? :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek BANDIT Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Mnie dziś pokarało. Pokatowałem trochę rupiecia, a w zamian przy czyszczeniu łańcucha wkręciłem sobie palec w tylną zębatkę :biggrin: Taka sztuka udała mi się po raz drugi z czego jestem dumny w chooj. Idę się znieczulić bo boli :-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 ekhm a przepraszam, co Ty tam miałeś do czyszczenia :icon_question: :icon_question: :icon_eek: ale tak to jest jak się czyste czyści :P :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butterfly Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Ale na przodnim czy na tilnim ? :biggrin: Na tylnim. :bigrazz: Cytuj Kobiety z natury są aniołami, ale kiedy połamie im się skrzydła przychodzi im latać na miotle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Ja kiedyś też jeździłem na tylnym ale teraz już nie potrafię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
st@f Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 (edytowane) Mnie dziś pokarało. Pokatowałem trochę rupiecia, a w zamian przy czyszczeniu łańcucha wkręciłem sobie palec w tylną zębatkę :biggrin: Taka sztuka udała mi się po raz drugi z czego jestem dumny w chooj. Idę się znieczulić bo boli :-( tak to już jest jak się wsadza palec tam gdzie nie trzeba :icon_razz: Edytowane 5 Kwietnia 2010 przez st@f Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi