MariuszJ Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 kości mi mówią, że jutro ma byc całkiem spoko pogoda. Więc po śniadaniu, kościele.... można by śmignąc na kawe w dowolnie obranym kierunku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 No można by gdzieś ruszyć tyłek po południu... :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 No to bajerancko, jaka pora mniej więcej?? Tylko niech nie pada bo ja nie mam opon :icon_razz: :biggrin: a najlepiej jak słońce będzie :cool: :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 No to bajerancko, jaka pora mniej więcej?? Tylko niech nie pada bo ja nie mam opon :icon_razz: :biggrin: a najlepiej jak słońce będzie :cool: :bigrazz: No po południu. Myślę że i tak Bartez po 13 będzie miał jeszcze 2.5 promilu po dzisiejszym wieczorze :bigrazz: No ale to niech on sam się wypowie :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2010 podjedziemy po niego :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butterfly Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Ja moge dopiero kolo 17-18. Cytuj Kobiety z natury są aniołami, ale kiedy połamie im się skrzydła przychodzi im latać na miotle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keryn Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2010 (edytowane) Posmigalbym dzis z Wami, TAKA pogoda... :icon_eek: ale nie mam szans znalezc na to czas, nie dzisiaj Kurcze, ale Wam zazdroszcze... :crossy: Edytowane 4 Kwietnia 2010 przez Keryn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Dopijam kawę i się powoli zbieram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLUE SV1 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2010 no witam jakieś plany na dzisiaj?? o której latacie i gdzie ? jeśli można wiedzieć pogoda sprzyja więc na moto i wio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grandmasterb Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2010 (edytowane) rzućcie miejscem i czasem to moze uda mi się wyskoczyć na moto, pogoda zachęcająca:) edit: o 13:30 i 14:15 jestem na Lukoilu na Lubickiej Edytowane 4 Kwietnia 2010 przez grandmasterb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olenka76 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Dziękuję wszystkim za mile spędzony czas, czekam na następny raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Dziękuję wszystkim za mile spędzony czas, czekam na następny raz. Ola ale Ty zapier*alasz :icon_razz: Ps. ale mnie uszy bolą - czuję jeden wielki łomot :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keryn Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Tez mi dzwoni w uszach. Moze zatyczki jakies sa..? :bigrazz: Tymczasem - dzieki! Gruba jazda wyszla! :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2010 A w ogóle jutro też ma byc "ładna" pogoda :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylvinka Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Witam wszystkich...ja dzisiaj pomykałam po ulicach Torunia saaaaamaaaaa :icon_rolleyes: gdzie byliście że was nie widziałam??? Przy najbliższej okazji mam zamiar się wprosić i do was dołączyć jak was znajdę :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi