yeti30 Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 :lalag: trzymam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 dzieki, dzieki :notworthy: :notworthy: :notworthy: no to fujara w garazu juz jest ide na grzanca jakiegos to przy 200km\h na A1 troche wymarzłem :biggrin: oczywiscie w garazu go wypije :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 I tu oficjalne gratulacje :clap: A ja chciałam się pochwalić moim siedziskiem także w tym temacie-tak jak obiecałam :wink: http://picasaweb.google.pl/Kinga.KingRider/AlbumBezTytuU# Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TYSON Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 Gratulacje dla obojga :clap: King, widzę, że dbasz o swój tyłeczek... i bardzo dobrze :wink: Mariusz, jakieś foty zapodaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 no to Mariusz gratulacje FJRy :) no a Kinia to siedzenie jest zajebissstee :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 Gratuluje nowego sprzętu ! Poka foty :wink: Kina tapczan jest przemegazaje***ty ! Super ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 Kinia kanapa wypas normalne ja jakąś tam jedną na razie fote mam http://img33.imageshack.us/img33/993/beztytuueu.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 po zdjęciu widać ze opony do wymiany, główka ramy spawana była, i owiewki klejone :icon_mrgreen: ps a w kufrach jest światełko jak w lodówce?? jak otwierasz to sie zapala?? :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 w kufrach jest światełko jak w lodówce?? jak otwierasz to sie zapala?? :biggrin: tak dokladnie to ta bogatsza wersja tylko klimę muszę napełnic i wtedy nic tylko śmigac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 Łee no sprzęt na wypasie ! A CB jest ? :icon_razz: Jako że po sąsiedzku należałoby jakaś prezentacje zapodać Dasz się karnąć? :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 6 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2009 pogoda wypas, jak jutro będzie tak samo pisze się ktoś na tę kawę w Tczewie i w jakich godzinach?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 6 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2009 dziś po pracy latam gdzieś ok 18- nie wiem gdzie??........ a jutro to nie wiem czy dam rade- sie zobaczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keryn Opublikowano 7 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2009 pogoda wypas, jak jutro będzie tak samo pisze się ktoś na tę kawę w Tczewie i w jakich godzinach?? zobaczymy jak bedzie w sobote.... No i się zesrało. :banghead: Tutaj 5 stopni (a już po 11-tej), jakoś mgliście i jeszcze to śliskie draństwo na asfalcie. Nawet idąc się można pierdzielnąć. Przerąbane... A wczoraj było tak dobrze, że udało mi się na siłę urwać dzień i to wykorzystać - i trochę sobie polatałem. Ale to wszystko mało. Jak mi się chce jeździć!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 7 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2009 do bani pogoda, innym razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek xj550 Opublikowano 11 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 100 lat Mario Cytuj GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi