pikpok Opublikowano 10 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 :banghead: Pięknie gratuluję wkońcu da sie z Toba pogadać normalnie...DEPRESJA ULECZONA.... Gratuluję raz jeszcze :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek.z.bandit Opublikowano 10 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 pare ładnych minut temu oglądałem Tomka skutera na zywo..nawet fajny sprzęt.. prawie tak ładny jak mój bandit.. ale to tylko prawie.. :icon_biggrin: ps.Tomek w końcu twoje marzenie się spęłniło.......gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek xj550 Opublikowano 10 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 Wielkie dzięki wszystkim za gratulacje. Powiem nieskromnie "JEST CZEGO GRATULOWAĆ".Zakup się udał.Dzięki dla Barteza i Buliego za zaangażowanie i trud związany ze sprowadzeniem moto do kujawsko-pomorskiego. No to pojadę tylko na wymianę opony i moto gotowe do sezonu. :icon_biggrin: Koniec depresji. Cytuj GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek.z.bandit Opublikowano 10 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 Tomek jak będziesz jechał w sobote to zajedż do mnie do pracy ..to dam ci troche odważników przyklejanych ... bo tam wiesz jakiego bonusa dostaniesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 10 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 Cóż mi pozostało : GRATULACJE !!! Taki sprzęt to już nie przelewki.. Jak już ktoś napisał miał byc Zygzak i jest! Tak trzymaj ! Pozostaje życzyć bezawaryjonści i szerokości..Ahh zazdroszcze tego uczucia nowego sprzętu :icon_biggrin: Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 10 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 Wielkie dzięki wszystkim za gratulacje. Powiem nieskromnie "JEST CZEGO GRATULOWAĆ".Zakup się udał.Dzięki dla Barteza i Buliego za zaangażowanie i trud związany ze sprowadzeniem moto do kujawsko-pomorskiego. No to pojadę tylko na wymianę opony i moto gotowe do sezonu. :) Koniec depresji. dobra tam flaszke postawisz i bedziemy kwita :) wkońcu sie napiłem piwka i zaraz ide spać, ale powiem zeby nie była subiektywna ocena Tomka- sprzęt zajebisty- nie było sie do czego doczepić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 10 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 dobra tam flaszke postawisz i bedziemy kwita :) wkońcu sie napiłem piwka i zaraz ide spać, ale powiem zeby nie była subiektywna ocena Tomka- sprzęt zajebisty- nie było sie do czego doczepić nie było bo mnie nie było :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek xj550 Opublikowano 11 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 Spoko Bartek flacha będzie. Daras po odważniki wpadne. Wiroś fotki ma jakieś Buli ale aparat miał awarię i nie wiem czy się zachowały. Lukimaster jakbyś był to byłoby się do kogo doczepić :-). Cytuj GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek BANDIT Opublikowano 11 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 Mam to cudo Tomkowe w garażu. Hm, jak ktoś potrzebuje jakieś graty od ZZR 1100 to szybko dzwonić lub przyjeżdzać, bo Tomek pracuje coś chyba do 15. Reszta pojedzie jutro na Łódz. :crossy: Ładna jest ta jeżdząca meblościanka ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek xj550 Opublikowano 11 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 Maro nie kombinuj tylko dobrze opiekuj się moim skarbem. Wiem że zostawiłem go w dobrych rękach. Cytuj GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 11 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 to jak kasa przygotowana??jutro widzimy sie w lodzi?? pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk g-dz Opublikowano 11 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 Ja rowniez dolaczam sie sie do gratulacji!! NO i oczywiscie szerokosci. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 12 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 Nio BULI gadaj gadaj... bo ja się wygadam czy kupiłeś czy nie.... :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
st@f Opublikowano 12 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 (edytowane) Rozumiem ze Buli cos kupil?? czekam na potwierdzenie ,niech sie chwali chlopak Edytowane 12 Stycznia 2008 przez st@f Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek xj550 Opublikowano 12 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 Buli chwal się nowym nabytkiem.Witaj w klubie litrówek :-). Cytuj GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi