Skocz do zawartości

MOTOCYKLIŚCI Z TORUNIA I OKOLIC.WANTED!!!!!

Pablo78
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam Szanownych Kolezanki i Kolegow..

Mam pytanie i pozwole sobie bez pieszczot - konkretnie zapytac.

pojawilo sie ogloszenie na allegro (http://moto.allegro.pl/item168744334_bmw_r_1200_gs_2005r.html)

o ciekawym motorku. Jest podobno do obejrzenia i kupienia w Bydzi..Moze ktos z Was zna wlasciciela komisu i moze cos na jego temat powiedziec ? czy warto wchodzic w ten sprzet czy szukac dalej ? a moze ktos ogladal samego sprzeta ??? To bylyby cenne uwagi..podobno lezal na prawej stronie..

Bede wdzieczny za wszelkie uwagi.

Pozdrowienia,

Alex

MichałKaczmar. napisał:

Zycze udanego wyjazdu do Warszawy !

Wielka szkoda ze Ciebie z nami nie bedzie:(

ja wyruszam skromną ekipą z Olsztyna ale slyszalam ze silna grupa z bractwa sie wybiera:D

pozdrawiam goraco i do szybkiego zobaczenia ;)

( moja maszyna juz przygotowana do sezonu :) czekam tylko na wyplate i do rejestracji MARSZ :) )

blue GSX napisał:

:clap: :eek: Tu bym się z Michałem nie zgodzil co do liczby koni w Twoim moto .... :eek: Uwazam,ze masz ich miedzy kołami bardzo dużo a teraz - po tiuningu z pewnoscia jaszcze wiecej ( aż. strach pomysleć ile ???).ę

Także spoko jeszcze ekipa Cyganowa zdziwi sie zobaczać twój sprzet ! :icon_exclaim: - Przyjęcie masz tam jak w banku !!! A co palenia gumy i jazdy na kole tez jest na nich sposób .-- musisz zawsze zabierać z sobą trzy kola .-- po jadnym do kazdego rodzaju ewolucji ... :clap: - sam przyznaj ,że to doskonaly pomysl .... :wink: :icon_eek: :biggrin:

Z tym bakiem to mam lepszy pomysł niż klepanie młotkiem a mianowicie oddam moto do tego mechanika co Michał oddał Kawę i na bank przez przypadek Suza się przewróci i bak sam się powgina :icon_exclaim:

Dobra dość żartów na temat Suzy bo się obrazi. :biggrin:

Nera napisał:

Wielka szkoda ze Ciebie z nami nie bedzie:(

ja wyruszam skromną ekipą z Olsztyna ale slyszalam ze silna grupa z bractwa sie wybiera:D

pozdrawiam goraco i do szybkiego zobaczenia :P

( moja maszyna juz przygotowana do sezonu :biggrin: czekam tylko na wyplate i do rejestracji MARSZ :icon_rolleyes: )

Do zobaczenia w sobotę Marta. :crossy:

GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N

Witam,

Blue_gsx tez sie z tym zderzylem...rozmawialem z wlascicielem tego komisu (na ul. torunskiej) na allegro jest jakas "pomylka w lokalizacji" (cytat) motor jest do obejrzenia w Bydgoszczy..dlatego zapytalem Szanowne bydgoskie kolezenstwo :)

cześć wszystkim!!!!

WYŻALIĆ SIĘ MUSZĘ!!!!!! :icon_mrgreen: :notworthy:

Nici z wyjadu do Warszawy, nici z powrotu do Torunia, kurczę muszę na ten weekend zostać w Katowicach :notworthy:

zawsze coś!!!Mam nadzieję że u was pogoda tak samo wyśmienita jak w Katowicach 9 stopni i opalać się idzie....najgorsze jest jednak to,że Paweł mnie zabije...bo obiecałam że zjadę...TAKA PRACA...

POZDRAWIAM SERDECZNIE ... :biggrin:

pikpok napisał:

zawsze coś!!!Mam nadzieję że u was pogoda tak samo wyśmienita jak w Katowicach 9 stopni i opalać się idzie....najgorsze jest jednak to,że Paweł mnie zabije...bo obiecałam że zjadę...TAKA PRACA...

POZDRAWIAM SERDECZNIE ... :icon_mrgreen:

Policze się z Tobą jak przyjedziesz :-)

Albo jak TY nie możesz to ja szykuje cepłe gatki, kaaalesony i hejaa :crossy:

:wink:

;) :icon_eek: Jutro niedzela - pogoda sie poprawia , troche sniegu w nocy ma napadac . Z zwiazku z tym zapraszam wszystkich motocyklistów na narty do Myslecinka . Ja tam bede okolo poludnia do mniej wiecej drugiej . pozdrawiam - :clap: ;) :D

Darek... napisał:

Tak .Kupilismy po wielkich poszukiwaniach 2 browary 0,33 za 5 zyla.Na nic innego nie było nas stac.

:rolleyes: To niezłe - zaszaleliscie na calego . Mam nadzieję ,że butelką podzieliłeś sie z Tomkiem bo rozumie , drugą dałeś Violi ? Czy to byl Żywiec ? Czy tamtejszy marnej jaksci lura Warszch.? Wiedziałem,ze Warszawiacy Was wyr....... ą z forsy ,- to znana i skuteczna firma . :D :banghead: :)

blue GSX napisał:

:rolleyes: To niezłe - zaszaleliscie na calego . Mam nadzieję ,że butelką podzieliłeś sie z Tomkiem bo rozumie , drugą dałeś Violi ? Czy to byl Żywiec ? Czy tamtejszy marnej jaksci lura Warszch.? Wiedziałem,ze Warszawiacy Was wyr....... ą z forsy ,- to znana i skuteczna firma . :D :banghead: :)

Wiola zostala w Bydzi ,przeciez ktos musi zarobic na moje zachcianki.a browarek z wysokiej polki byl.Sprawiedliwie zostal podzielony na 2.