Keryn Opublikowano 23 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 Od B. nic, więc chyba jedziemy na tym samym wózku :icon_mrgreen: Marzka- ale , żeś znalazła! :biggrin: dzięki za info :wink: Chyba czas zaprenumerować, bo dopiero dziś dorwałem i zobaczyłem :lalag: Ale nie na swoim jesteś - co testowego podsiadłaś? :wink: A może pojawcie się po Galerią Copernicus i kwestujemy???? :cool: Czemu nie - byle trochę pogoda dopisała :icon_exclaim: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 23 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 Jedyną słuszną 1098 :crossy: niestety tylko pozornie :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keryn Opublikowano 23 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 Co tam? Pojeździli coś..? :wink: I to całkiem sympatycznie. Zrobiło się jak wczesną wiosną! :wink: Zobaczymy jak długo tak będzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 23 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 Tym razem łikend mam wolny, oby tylko pogoda dopisała :icon_evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keryn Opublikowano 23 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 (edytowane) Jedyną słuszną 1098 :crossy: niestety tylko pozornie :wink: Smakowite to to.. :notworthy: Zauważyłem, że w grudniowym SM Myster Dziawer próbuje podważyć stereotypy "włoskiej 2oo tandety" (na bazie akurat dużego Monstera) - całkiem przekonywująco - i słusznie. Przypomniała mi się od razu nasza rozmowa na ten temat. Mają Duki to coś... Edytowane 23 Listopada 2009 przez Keryn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 23 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 Smakowite to to.. :notworthy: Zauważyłem, że w grudniowym SM Myster Dziawer próbuje podważyć stereotypy "włoskiej 2oo tandety" (na bazie akurat dużego Monstera) - całkiem przekonywująco - i słusznie. Przypomniała mi się od razu nasza rozmowa na ten temat. Mają Duki to coś... Całkiem słusznie, racje ma, ale czy potrzebne jest wpajanie ludziom prawdy? :wink: Kto chce i tak kupi bez względu na stereotypy, kto nie- też będzie zadowolony :notworthy: Tak na prawdę każdy sprzęt się psuje ,, jak się dba, tak się ma" ... ale koniec o tym tutaj, pogadamy w inniejszych okolicznościach :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek.z.bandit Opublikowano 25 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2009 Marek chyba posłucham Twojej rady... oponka juz załozona nowo uzywana, nawet nowe klocki sie kupiło na tył, wiec jak bedzie ładnie w sobote to moze polatam troszke.... Pogoda jest idealna na krosa, chyba sobie klr-e kupie z pierścieniami od Fiata 126p, bo takie najlepiej chodzą. :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 25 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2009 pierdolicie, pierdolicie, :cool: a ja se polatałem troche i to nawet nie sam- byłem w CT hałasu narobiliśmy :), ciepło i nawet sucho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 26 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2009 (edytowane) I nic nie dałeś znać, oj nieładnie :cool: Edytowane 26 Listopada 2009 przez KingRider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 26 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2009 I nic nie dałeś znać, oj nieładnie :cool: bo to byl spontan:) ,,,byliśmy u Ciebie w pracy,ale Ciebie nie było, zrobiło nam sie przykro i pojechaliśmy do domu:((( ;) a dziś moze tez coś polatam- jak tam czasowo wyglądasz/acie??(ja ok 19/20 dopiero....) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 26 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2009 w sobote ma byc ladnie reflektuje ktoś??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 26 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2009 Sobotę mam wolną, więc na 99% przewietrzę w końcu donnę :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 26 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2009 pogodę zamów :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 26 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2009 pogodę zamów :bigrazz: już poszło, więc powinno być :lalag: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keryn Opublikowano 27 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2009 (edytowane) już poszło, więc powinno być :lalag: :icon_mrgreen: Jak będzie w miarę sucho i nie za zimno (a tyle wystarczy) i nie wpieprzę się z hukiem na stolik cichaczem wychodząc na palcach :banghead: - to na pewno się poszukamy :lalag: (po takim posranym tygodniu - polatać - jak znalazł) ( Szajba motocyklowa nie odpuszcza... A moze zimy nie będzie? Potrzebna mi ona jak rybie ręcznik) Edytowane 27 Listopada 2009 przez Keryn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi