Dario.G Opublikowano 24 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2006 tak ,wiem ,było 100 razy, ale nie mogę sobie z tym poradzić :P zawsze okazuje się ,że albo strona nie istnieje, albo nie można jej otworzyć BŁAGAM dajcie jakiegoś działajacego linka ;) :cry: proszę by temat został 2,3 dni , a jak coś już dostanę, to do oczyszczalniostatnia nadzieja w was albo sobie żyły zębatką wypruje :P :( :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafał22 Opublikowano 24 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2006 Witam. Też szukałem serwisówki do mojej xj-oty 900 i nic kompletnie nigdziei nikt niema.Sciągłem z emula napewno znajdziesz do swojego:) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dario.G Opublikowano 24 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2006 A co to jest ten emul , bo nie bardzo się znam na tym :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wróbel Opublikowano 24 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2006 Witam.Wejdź sobie na http://www.republika.pl/gs500e/ - zdaje się, że to nawet strona naszego Forumowicza ;) Tam jest dużo ciekawych rzeczy, manual też, ale niestety, nie ma po polsku. Po polsku trudno dostać ;/Pozdrawiam, Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mosue Opublikowano 26 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2006 Link do strony na ktora uploaduje dziala. Link jest w tym temacie:http://forum.motocyklistow.pl/viewtopic.ph...der=asc&start=0JEzeli wszystkie sloty sa zajete trzeba sproobowac pare razy lub zainstalowac toolbara i wtedy jest git. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dario.G Opublikowano 27 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2006 dzięki ludzie, dzięki wam zębatek nie zapaskudze :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafał22 Opublikowano 27 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2006 A co to jest ten emul Program do ściągania plików, zawsze znajduje tam tego czego potzebuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi