bols2 Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Mam pytanie jaki motorower bardziej nadaje sie na enduro jawka mustang czy Ogar 200???Jak sie zachowuja w terenie???czy można by jakoś przerobić itp napiszcie coś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2003 heh moim zdaniem to ani ten ani ten nie jest do tego przeznaczony ale gdybym przerabuiał któregoś z nich to chyba ogara http://republika.pl/macfil007/photo/new/Ogar200.giftu masz zdjęcie ogara enduro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QvEEr Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2003 heh moim zdaniem to ani ten ani ten nie jest do tego przeznaczony Popieram :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bols2 Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2003 ja tes wiem se enduro to ani to ani tamto nie jest ale co mam srobic jak nie ma wiencej fundusy a jest chentka na teren .nie chodi mi o jakis cięski.Sorki sa brak litery set Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QvEEr Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Hej jak chcesz to wiem jak zrobic zeby byla litera zet. Jak co to na gg do mnie sie odezwij :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PituŚ Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Ja bym wolał zrobić na chopera Jawke Mustang!Zrobić pojedyńcze siodełko zdiać puszke na narzędzia i takie tam, moze sie uda? :roll: Ale jeszcze pomyśle jak sie uda to prześle fotke :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bols2 Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Wątpie mi sie alala klawiatura i od tej pory nie dialaja 3 cyfry i setka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QvEEr Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2003 A to chyba ze bo myslalem ze ci sei w systemie namieszalo bo ja tak mialem kiedys :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bols2 Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2003 i jak to sroiłes?vmose sie uda.........bo mam tes inne klopoty np naciskam n a wyskakjuje bn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QvEEr Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Jak mi sie zwalio to jak nacisnelem z to bylo y i odwrotnie. Szczerze to nie sondze zeby to bylo cos w systemie, powinienes wymienic klawiature. Przed zakupem porzycz klawiature od kumpla podłoncz i zobacz czy działa jego. Jak działa,to zakup jak nie to trza w panelu sterowania pogrzebac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu2003 Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zainstaluj jeszcz raz sterownik do klawiatury :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
billy Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2003 sory , ale dziś widziałem jawkę niby enduro w akcji, i to było żalosne, szkoda sprzęta, więcej hałasu niż tej jazdy, lepiej nią pojeździć jak na chopperku , powoli z klasą. pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bols2 Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2003 ale co mam zrobic jak fundusze nie ten tego a chec wyjazdu w teren dosc duza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi