Gość KrzyChules Opublikowano 24 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2006 Wkoncu przekonasz sie ze rozni sie od chartajuz się przekonałem ;) a szybką raczej nie jestem zainteresowany . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
O-L-O Opublikowano 24 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2006 Życze doprowadzenia motorka do stanu używalności i oby byl bezpieczny :!: ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 24 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2006 no... krzychules..;) nareszcie sie doczekales:D:D:D cena jak na ten stan moto byla z cala pewnoscia dobra, mam nadzieje ze bedzie ci dlugo sluzyc i bedziesz z niej zadowolony tak samo, jak ja ze swojego mbxa. obus szybko doprowadzil moto do pieknego stanu. pzdr:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bialymaly99 Opublikowano 3 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2006 no, gratulacje ;) szerokości, ale wiosny w tym roku nie będzie 8O Ej no nie gadaj... :) tata mowil ze zamowi wiosne ma przysc niedlugoAha GZ zakupu i zycze bezawaryjnosci:P :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matik Opublikowano 3 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2006 ja teznie dawno kupilem mbx i tez ciesze sie jak dziecko ja sie przesiadlem z zwyklego rometa i serio to niezla rakieta :) zycze szerokiej drogi [ Dopisane: 03-03-2006,19:39 ]ja tez wlasnie kupilem mbx i tez ciesze sie jak dziecko ja przesiadlem sie ze zwyklego rometa i to serio niezla raieta zycze ci szerokiej drogi i bez awaryjnosci. a fotki z checia obeze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek l Opublikowano 4 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2006 BRAWO!!! Świetny wybór. Miłego śmigania! Pozdro wszystkim z forum! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi