voti Opublikowano 23 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2006 Nie zapomnij o druku do skarbówki PCC-1 lub PCC-1A jeśli sa 2 osoby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pierun Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Podepne sie do tematu, bo mam kilka pytan... Jezeli moj ojciec ma obecnie w pzu 60% znizek, a ja 0, to czy on musi byc wlascicielem motocykla, czy wystarczy ze jest wspolwlascicielem zebym placil obnizona skladke? Dodatkowo w PZU ma taka opcje wykupiona ze jezeli jakis samochod nalezacy do niego ma wypadek, to znizki traci tylko dla tego samochodu, czy dotyczy to takze motocykli?Chcialbym jeszcze wiedziec ktora firme byscie polecili jezeli chodzi o ubezpieczanie (OC+AC) motocykla. Glownie chodzi mi o koszty w roznych firmach. Na stronach www firm ubezpieczeniowych nie za bardzo mozna znalezc info nt. motocykli. Dzwonilem dzisiaj do Link4 i uslyszalem ze "nie mamy teraz atrakcyjnej oferty dla jednosladow, prosze zadzwonic za rok" :P :icon_biggrin: Rozbrajajaca szczerosc :PBede wdzieczny za odp. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi