finko Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Jeszcze raz wszystkiego naj... :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek Opublikowano 2 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2006 Wrzuciłem swoje fotki od sieci. Co prawda niedużo ich, ale zawsze coś :icon_mrgreen:http://s001.wyslijto.pl/index.php?file_id=...544782943582014 Cytuj Boniekgg 644826Yamaha TDM900Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek1221 Opublikowano 3 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2006 Boniek fajne te zdjęcia :flesje: Ja jeszcze nie odebrałem zdjęć od swojego fotografa bo tak naprawde to jade dzisiaj popołudniu sobie w plenerze porobić- ładna pogoda to trzeba wykorzystać, ale mam kilka zrobionych zwykłym pstrykaczem i tez posaram sie je gdzieś wcisnąć ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
COLIO Opublikowano 5 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2006 Zycze duzo szczescia i radosci na nowej drdze zycia !! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek1221 Opublikowano 6 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2006 TENKJU :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek1221 Opublikowano 25 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2006 Aż wstyd że dopiero teraz zdjęcia zapodaje :) ale dość długo na nie czekałem :D Jeśli ktoś chce w orginalnym formacie to dawajcie na PRIV , jest jeszcze film ale musze go troche przerobić a z tym będzie już gorzej chyba że uśmiechne sie do MARCO :icon_mrgreen: mam nadzieje ze bedzie chodzić :icon_evil: http://rapidshare.de/files/24046300/_lub.rar.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 25 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2006 Aż wstyd że dopiero teraz zdjęcia zapodaje ale dość długo na nie czekałem bla bla blaleser jesteś i tyle no ale dobrze że w końcu sąPSfilmik możesz tak samo jak fotki z zipować i wstawić na serwer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek1221 Opublikowano 25 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2006 Musisz pomóc mi goprzerobić na mniejsze i ciekawsze kawałki :D Ty jesteś z takimi rzeczami na bierząco albo podaj mi program co to może przerobić i sam sie pobawie:)Ale nie gwarantuje kiedy to skończe:))))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi