mirek-b12 Opublikowano 18 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2006 OGRANICZ PIWO I JEDZENIE!!!!!!!! to juz chyba ostatecznosc co ??:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rad3k Opublikowano 18 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2006 Bardzo dobry kuśnierz, głównie zajmujący się odzieżą motocyklową Ul. Rembelińska 14 - domofon 100 Warszawa. Polecam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kioRa Opublikowano 18 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2006 Ojro co do nadwagi to powiem to tak: masa miesniowa a tluszczowa to 2 rozne rzeczy(nie jestem grubasem mam 85kg ) Prosze mi tu nie slac brzydkich epitetow o "pieprzeniu" bo to nie ladnie.A co do twojej diety to nie jest najlepsza- proponuje do tych kanapek w miedzyczasie dodac warzywka i owoce + woda ew. bo witamin w tym nie widze( a co do obiadu to zal. jaki)Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi