Skocz do zawartości

Prosze o pomoc. Co myslicie o kombinezonie firmy AMX?

Rekomendowane odpowiedzi

Jedni pisza rozmiar "M", inny np. "48". Jak mam sie pomierzyc, zeby choc orientacyjnie wiedziec jaki rozmiar kombinezonu powinienem brac pod uwage?

48 w spodniach to np jak zmierzych dl pasa z jednej strony, tzn jak ja mam w pasie 102 cm, tzn ze spodnie muze kupowac 51-52. czesto kurtka jest adekwatna do pasa, a wiec zaleznie od producenta bedzie to L/XL, dlatego np ja sie roztylem, wiec bebech rosnie a klata i bary w miejscu, wiec moze sie zdarzyc ze przy kupnie bede musial kupic spodnie XL a kurtke L.

wiec zmierz pas, klate i barki, jak bys szyl garniak. To tak jak w ciuchach.

Juz postanowilem,ze tego AMX sobie odpuszcze, 0 pozytywnej odpowiedzi o nim - niezle:)

Maniek6r na tym targu w kwietniu co jest to ceny sa mniejsze niz w sklepach. Bo wiesz jak zaczenie sie sezon to automatycznie ceny pojda w gore. Ja tam moge czekac ale czy ceny poczekaja, to raczej nie. I wlasnie nie wiem czy na szybko cos kupowac do poki jeszcze sezon sie nie zaczal i ceny sa w miare jeszcze czy poczekac na ta gielde.

Moze ty mi doradzisz jakos?

na to nie ma reguly, bo widzisz, ciuch kupisz caly rok, przymierzysz go, a np motocyklem w zime nie pojezdzisz, dlatego ceny nie odbiegaly od siebie, to zalezy kto jaki ma towar, mozna rowniez myslec ze jak ktos zaczyna w marcu sezon, to po co bedzie czekal na kwiecien, wiec trzeba ceny podniesc juz w lutym. Wiesz, na straganie chca zarobic na siebie, wiec na Twoim miejscu szukalbym juz teraz w necie, czasem ktos ma nowki sprowadzone, np na allegro. Prywatna osoba nie zawsze chce zarobic. To jest o tyle lepsze, ze mozesz na spokojnie porownac ceny, pamietaj ze na bazarze najczesciej maja koncowki serii, dlatego tak tanio jest, ale tam nie porownasz cen. Dlatego radze szukac juz teraz w necie, wszedzie gdzie sie da, porownywac, pytac, a jak bedzie bryndza to jedziesz na bazar. Ja gdy kupowalem skory to nie mialem neta, w sklepie bylo drogo, wiec zostal mi bazar.Pozdrawiam

Wiesz ja caly czas patrze, porownuje i pytam sie. Tylko, ze tyle tego jest ze to ludzka glowa wszystkrigo nie przyjmuje:) Dlatego najlepiej na forum, bo tam mozna sie duzo dowiedziec.

Pozdrawiam