lolek Opublikowano 22 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2006 w warszawie to samo, chcialem kupic rekawice alpiny albo buty i znalazlem ale ani koloru ani rozmiaru, jak ktos ma czopera i szuka sakwy albo szuka czesci do WSKi tudziez plastikow do naprawy moto to jak na szrocie - powinien cos znalezc. Bylem 1 i ostatni raz, szkoda 10PLN.... Kraków to samo , troche zardzewiałego badziewia i nic wiecej , moim zdaniem nei warto wogule bazarami sobie doopy zawracać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAMASSU Opublikowano 23 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2006 moim zdaniem nei warto wogule bazarami sobie doopy zawracać... _______________________________________________chyba ze szukasz jakis plastikow do rozbitego moto albo lampe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kermadec Opublikowano 26 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2006 A ja chciałem się pochwalić,że kupiłem właśnie w Louisie skórzany zestaw (kurtka spinana ze spodniami) firmy Streetfighter i jak dla mnie bomba.Koszt : 400€ Pozdrawiam ALL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 26 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2006 http://toms-motorradshop.de/ Będą mieli stoisko na BMT i wyprzedaż Berika. Też jadę w piątek i poluję na kombi, mam już nawet swoich faworytów pewnych... ja od nich kupiłem na ebay'u mojego Arlena i mogę polecić tę firmę. Ceny mają naprawdę dobre. Fat jeżeli sobie upatrzyłeś coś to najlepiej drapnij im maila jaki model Cię interesuje i żeby go zabrali na BMT, ja z nimi też się tak wstępnie umawiałem ale w końcu kupiłem na aukcji B) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi