Barył Opublikowano 10 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2006 Muszę nabyć opony do mojej viagry. waham się między dunlopami D404a pirelli mt66 czy ktoś jeździ na pirelkach (są znacznie tańsze) i jakie są jego wrażenia ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekb Opublikowano 10 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2006 A Dunlop K425 Ci nie pasuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fabio Opublikowano 13 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2006 Witam.Ja w XV750 miałem Dunlopy tylko modelu nie pamiętam :-(.Oponki były nowe.Sprawowały się malina i trzymały rewelacyjnie na suchej i mokrej nawierzchni.Miałem wcześniej na viagrze Bridgestone i nawet nie ma co o nich wspominać bo szkoda słów.Przód bryka do tej pory ,tył był do wymiany po około 25 tys. km. ale ja spokojny styl jazdy preferuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barył Opublikowano 13 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2006 Wielkie dzięki chyba zostanę przy dunlopach mam teraz takie stare kapcie a oszczędność na pirelkach to około 300 pln na komplecie i nie jest to kwota warta zastanawiania się jak to z nimi będzie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi