adamzap Opublikowano 13 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2006 Dobra Mła nie będę Cię już drażnił kijem ,bo mi jeszcze szkielet Pterodaktyla przyleci,czy inne cóś :D .Tak zupełnie poważnie to uważam,że rację ma Adam M.(wiadomo - Adam 8) ) pisząć w swoim poście ,że najbardziej "Polskim z polskich" jest Sokół 600 (nie wspominam o 500 bo to był faktyczne dopiero projekt) ,bo w znacznym stopniu wolny jest od wszelakich inklinacjii ,a niektóre rozwiązania techniczne opatentowane przez polski inżynierów szokowały jak na tamte czasy np.skrzynia biegów).Ps.Za stary jestem ,żeby się obrażać :mrgreen: A tak ps to:Komar to tez nie z simsona' date=' bo z Rysia i Żaka, a te raczej od nas[/quote'] Komary z pierwszej serii produkcyjnej wyposażone były w silniki właśnie Simsona (nie ma tu żadnego błędu :D ) napęd pedałowy :D biegi w manetce, wiem co mówię (a raczej piszę)-Tatuś 35 lat w Romecie pracował jako technolog :mrgreen: Pozdrawiam serdecznie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi