RADAR Opublikowano 13 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2006 do oczyszczalni! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matijass Opublikowano 13 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2006 a ja śmigam zx9 i mi sie podoba-wygone,elastyczne i szybkie :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carlos_ Opublikowano 14 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2006 niedawno zakupilem cbr900rr i jak dla mnie jest to jeden z najlepszych obecnie motocylki za ta cene . i tu mam pytanie z tego co pamietam 919 zawsze było chwalone a ostatnie wydania(929,954 i zwlaszcza1000rr) nie zbieraja zbyt wielu dobrych opiniikazdy pisze ze tylko gixer tylko r1 a zx10 to diabeł na szarym koncu fireblade o co chodzi ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi