Gość Anonymous Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2003 cześć jestem posiadaczem suzuki gs 500 i jestem bardzo zadowolony z tegomodelu.jednak mam pewien problem. przy wyjściu drążka zmiany biegów strzeliłzimerring. nie wiem jak go wymienić, czy trzeba rozbierać cały silnik czynie. prosze poradźcie mi jeśli wiecie co mam zrobić jak mam się do tegozabrać. pozdrawiam Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Medyna Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2003 przy wyjściu drążka zmiany biegów strzeliłzimerring. nie wiem jak go wymienić, czy trzeba rozbierać cały silnik czynie.pozdrawiam Michał *** Nie znam szczegolowo GS 500, ale jezeli rozwiazania sa podobne do reszty serii GS to trzeba zdjac pokrywe oslaniajaca zebatke zdawcza i ten drazek ( oczywiscie trzeba najpierw zdjac cieglo zmiany biegow ) i w karterze powinien byc widoczny simmering, ktory trzeba wydlubac z jego otworu i wsadzic nowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avalon Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2003 nie znam tej konstrukcji ale na 99% mozna wydlubac stary i wcisnac nowy simering walka zm.biegow bez rozbierania silnika.japonczycy nie w ciemie bici i sami sobie nie by zycia nie utrudniali :) Cytuj Czarny, ciężki, szybki... Olympus E-3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fifka5zl Opublikowano 6 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2006 Witam. :!: Mam ten sam problem z moim GSem przymieżam sie do wymiany tego simmeringa i byłbym wdzieczny za podanie jego wymiarów ,wtedy spokojnie sobie go kupie i wymienie.Z góry dzieki Pozdro :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi