Rozio Opublikowano 28 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2006 Musze kupić komplet opon do mojej CZ i mam dylemat : nowe jakiejś Chińskiej (?) firmy HONGDOU itp. czy użwki bardziej cenionych marek ??Wcześniej miałem założenie stomil 18 x 3" (na przodzie i tyle) i moto sie fajnie prowadziło jedank kilka razy w dość mocnym złożeniu tył uślizgnoł (na suchym i czystym asfalcie) no i ta 3 calowa opona jakoś nie bardzo wygląda (choc to mi specjalnie nie przeszkadza)Jestem poważnie ograniczony finansowo - cena kompletu opon nie może przekroczyć 200zł. Co więc radzicie kupić ??Jeszcze jedno - czy jest sens wyważania kół a konkretnie przedniego w CZ ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Opublikowano 29 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2006 Ja bym doradził zachodnie używki sam takie posiadaw w TS-ce nie narzekam z przodu mam 100/90/18 a z tyłu 110/90/18 na tył szersza chyba nie wejdzie. Można kupić nawet po 20zł za sztuke. POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonstar Opublikowano 31 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2006 oj panowie czemu sie nie szanujecie, używki na motocykl moim zdaniem odpadają, nie tylko ze wzg bezpieczństwa, ale i ekonomia. Nie masz pewności czy nie wywali balon po 100 km, albo nie bije poprostu, zapłacisz za druga , trzecią to sie uzbiera na 2/3 nowej, albo i na całą.Przemyśl sprawę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi